tafelblad van vierkante houten blokjes

tafelblad van vierkante houten blokjes

Een uniek tafelblad van vierkante houten blokjes ? Welkom bij QATRINA: wij maken het voor u op maat ! 

Al een tijd op zoek naar een tafelblad van vierkante houten blokjes ? Dan zit u goed bij QATRINA: want wij maken kopshout tafelbladen op maat ! Niet alleen gemaakt van het prachtige Slavonisch eikenhout, maar buiten de website om op aanvraag ook te bestellen in veel andere houtsoorten.

Bijna iedere vorm is mogelijk, want onze vaste leveranciers werken allemaal met hoogwaardige machines. Dus heeft u een heel speciale vorm in gedachten die u wilt laten maken ? Neem dan contact met ons op.

Wij zijn een samenwerking aangegaan met professionele en tevens voordelige producenten in het buitenland. Hierdoor zijn wij in staat kopshout voor zeer scherpe prijzen aan te bieden. Verder het internet afspeuren naar andere leveranciers van kopshout heeft helaas weinig zin, want wij zijn een van de heel weinigen die kops tafelbladen kunnen leveren.

Veel aanbod lijdt vaak tot verwarring: wij hebben daarom besloten online alleen kopshout in eiken aan te bieden. Buiten onze website om is een tafelblad van vierkante houten blokjes in een andere houtsoort op aanvraag leverbaar. Voor onze andere houtsoorten verwijzen wij u graag naar het overzicht op onze website: klik hier en neem even contact met ons op.

De kops tafelbladen worden op eeuwenoude traditionele manier nog met de hand opgebouwd door de blokjes een voor een aan elkaar te lijmen. Dit is een zeer arbeidsintensieve bezigheid, maar het eindresultaat is verbluffend ! QATRINA levert online 60 mm. dik kopshout eiken: buiten de website om zijn andere houtsoorten of dikkere tafelbladen op aanvraag mogelijk. Kopshout is leverbaar t/m 120 mm. dik.

Pure kwaliteit gecombineerd met een duurzame productie vinden wij van essentieel belang: onze producten zijn dan ook allemaal FSC gekeurd.

 

 

 

tafelblad van vierkante houten blokjes

Tafelblad van vierkante houten blokjes: 60 mm. dik Slavonisch eiken.

 

Massief kopshout is (heel) zwaar

Kopshout is door zijn minimaal leverbare dikte van 60 millimeter erg zwaar: wij leveren online daarom niet langer dan 2400 mm. en niet breder dan 1200 mm.

Niet getreurd: (veel) dikker, (veel) langer, (veel) breder en een kopshout tafelblad in een andere houtsoort is op aanvraag mogelijk. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op.

 

Bent u geïnteresseerd in een tafelblad van vierkante houten blokjes ?