tafelblad van houten blokjes

tafelblad van houten blokjes

Een prachtig tafelblad van houten blokjes op maat voor u gemaakt ? Welkom bij QATRINA ! 

U bent op zoek naar een tafelblad van houten blokjes ? Dan is ons kopshout helemaal wat u zoekt ! Wij maken het op maat in prachtig Slavonisch eiken, maar op aanvraag ook in veel andere houtsoorten.

Elke vorm kunnen wij voor u maken, want onze producenten werken met de allernieuwste houtbewerkingsmachines. Neem dus even contact met ons op als u iets heel speciaals in gedachten heeft. Wij werken samen met voordelige producenten buiten Nederland. Zodoende kunnen wij topkwaliteit tegen zeer aantrekkelijke prijzen aanbieden. Verder zoeken naar een andere leverancier heeft niet erg veel zin, want wij zijn een van de weinigen die dit kopshout überhaupt kunnen leveren.

Een te groot aanbod lijdt tot verwarring: u ziet door de bomen al gauw het bos niet meer. Daarom hebben wij besloten om online via onze website uitsluitend kops eiken aan te bieden. Op aanvraag is een tafelblad van houten blokjes in andere houtsoorten eventueel ook mogelijk. Wij hebben van de diverse mogelijkheden een overzicht op onze website geplaatst: klik hier. Interesse in een andere houtsoort dan eiken ? Neem dan contact met ons op: wij zijn bereikbaar per telefoon en mail.

Het tafelblad wordt nog op traditionele wijze met de hand gemaakt: de blokjes worden stuk voor stuk aan elkaar verlijmd. Een zeer secuur en dus tijdrovend werkje, maar het resultaat is werkelijk schitterend ! Online kunt u bij ons 60 mm. dik kops eiken bestellen: op aanvraag is een andere houtsoort of dikker kopshout mogelijk. Wij leveren tot maximaal 120 mm. dik kopshout.

Absolute topkwaliteit in combinatie met een milieuvriendelijke productie vinden wij belangrijk: ons kopshout is daarom altijd FSC gekeurd.

 

 

 

tafelblad van houten blokjes

Tafelblad van houten blokjes: 60 mm. dik Slavonisch eiken.

 

Een tafelblad van prachtig Slavonisch eiken, maar ook in een andere houtsoort leverbaar

Omdat kopshout door zijn minimale dikte van 60 mm. per definitie dus al erg zwaar is, leveren wij online via onze webwinkel niet langer dan 2400 millimeter en niet breder dan 1200 millimeter.

Dikker, langer, breder en kops tafelbladen in een andere houtsoort zijn uitsluitend op aanvraag te bestellen. Neem in dat geval contact met ons op.

 

Bent u geïnteresseerd in een tafelblad van houten blokjes ?