tafelblad van blokjes hout

tafelblad van blokjes hout

Op maat voor u gemaakt: een uniek tafelblad van blokjes hout bestelt u gewoon bij QATRINA ! 

Nagenoeg nergens te vinden, maar bij QATRINA bestelt u het gewoon op maat gemaakt: een uniek tafelblad van blokjes hout ! Online helemaal zelf te bestellen in keihard Slavonisch eikenhout, maar op aanvraag ook verkrijgbaar in andere houtsoorten: acaciahout, kersenhout, beukenhout en essenhout. Bij QATRINA kan het allemaal.

Iedere vorm die u wenst kunnen wij maken, want onze professionele leveranciers werken allemaal met computergestuurde cnc freesmachines. Neem voor speciale wensen dus even contact met ons op: Team QATRINA helpt u graag verder. Wij zijn een van de weinigen die kopshout op maat kunnen leveren. Daar plukt u dus mooi de vruchten van !

Omdat teveel keuze nog wel eens tot verwarring kan leiden, bieden wij ons kopshout online alleen in eiken aan. Een kopshout tafelblad gemaakt van een andere houtsoort kunt u buiten de website om op aanvraag bij ons bestellen. Een overzicht van de mogelijkheden treft u op onze website (klik hier), maar u kunt ons natuurlijk ook gewoon even mailen of bellen. Voor een uniek op maat gemaakt kopshout tafelblad zit u goed bij QATRINA.

Ons kopshout wordt op traditionele wijze nog helemaal met de hand voor u op maat gemaakt: de massief houten blokjes worden hierbij stuk voor stuk met een twee componenten houtlijm aan elkaar gelijmd. U begrijpt dat dit een tijdrovende klus betreft. Kopshout leveren wij met een dikte van 60 millimeter: dunner is helaas niet mogelijk, omdat de constructie dan niet sterk genoeg wordt.

Wij leveren kopshout zowel onbehandeld als kant en klaar om te gebruiken. Het wordt dan door ons behandeld met een 2K houtolie afkomstig uit de parketindustrie: Rubio monocoat. Deze olie is verkrijgbaar in transparant, maar ook in heel veel kleuren. Gegarandeerde topkwaliteit, FSC gekeurd en dat alles gecombineerd met een duurzame houtkap en productie: een tafelblad van blokjes hout voor een scherpe prijs vindt u bij QATRINA !

 

 

 

tafelblad van blokjes hout

Kops Slavonisch eikenhout in Rubio Monocoat transparant

 

Een XXL tafelblad ? Wij kunnen het op maat voor u maken in iedere gewenste vorm ! In eiken en in een andere houtsoort

Kopshout is door zijn dikte van 60 millimeter al gauw erg zwaar en moeilijk te hanteren. Om beschadiging en/of breuk tijdens het transport tot een minimum te beperken kunt u online niet langer dan 2,4 meter bij ons bestellen. Extra lange of extra brede tafelbladen zijn uitsluitend mogelijk op aanvraag. Stuur ons hiervoor even een mailtje of neem contact op via de telefoon.

 

Bent u geïnteresseerd in een tafelblad van blokjes hout ?