tafelblad rechthoekig op maat

massief houten tafelblad rechthoekig

Een tafelblad rechthoekig op maat bestelt u voordelig bij QATRINA

Massief eiken tafelbladen op maat maken wij van het zeer duurzame Slavonisch eikenhout. Ons hout is natuurlijk allemaal FSC-gekeurd.
Onze producenten maken nog op ambachtelijke, traditionele manier een tafelblad rechthoekig op maat, in de vorm en afmeting die u voor ogen heeft.

Het hout wordt allereerst geselecteerd op kleur, structuur en kwaliteit, en wordt vervolgens op de gewenste afmetingen gezaagd en geschaafd. Het verlijmen tot tafelblad gebeurt nog met de hand. Na verlijming laten wij het blad nog tenminste een week tot rust komen: zo kan het overtollige vocht nog uit het blad trekken. Na droging wordt het uitvoerig gecontroleerd, en indien nodig, nog verder afgewerkt.

Daarna wordt het tafelblad opgeschuurd met een fijne korrel (korrel 120), en is het klaar om behandeld te worden met een houtolie of lak.

 

 

 

tafelblad rechthoekig op maat

Tafelblad rechthoekig op maat

 

Een eiken tafelblad op maat gemaakt, in elke gewenste afmeting en vorm

Via ons bestelsysteem op de website kunt u zelf eenvoudig de gewenste afmetingen en dikte invoeren. De afmetingen kunt u tot op de millimeter nauwkeurig aangeven. Vervolgens maakt u eventueel een keuze uit de verschillende extra opties.
Ons bestelsysteem berekent daarna aan de hand van de prijs per vierkante meter, de prijs voor het tafelblad voor u uit. Zo eenvoudig werkt het.

 

QATRINA, voor een uniek tafelblad rechthoekig op maat

Het begint natuurlijk allemaal met het tafelblad: u kunt online bij ons kiezen uit foutvrij eiken, licht rustiek eiken en rustiek eiken. Uitsluitend hoogwaardige kwaliteit, allemaal op maat gemaakt tot op de millimeter nauwkeurig in praktisch iedere gewenste vorm ! En dat alles ook nog tegen kostprijs bij u thuis bezorgd.

Op onze website treft u ook een groot aanbod aan houten en stalen onderstellen. Zo kunt u uw nieuwe massief houten tafel helemaal zelf samenstellen.

Naast massief eiken tafelbladen, leveren wij ook tafelbladen in andere houtsoorten. Heeft u een vraag ? Schroom dan niet om even contact met ons op te nemen.

 

Bent u geïnteresseerd in een tafelblad rechthoekig op maat ?