tafelblad ovaal op maat

designtafel op maat

Bestel voordelig een tafelblad ovaal op maat bij QATRINA

Wij maken massief eiken tafelbladen van Slavonisch eikenhout. Uiteraard is ons hout allemaal FSC-gekeurd. Naast eikenhout, kunt u bij ons op aanvraag ook terecht voor andere houtsoorten.
Onze producenten in Oost Europa maken nog op een traditionele manier een tafelblad ovaal op maat, helemaal in de vorm en afmeting die u wenst.

Allereerst wordt het hout geselecteerd op kleur, op structuur en op kwaliteit. Vervolgens wordt dit op de gewenste lengte en breedte gezaagd, geschaafd en geschuurd. Het daadwerkelijke verlijmen tot een compleet tafelblad gebeurt nog altijd gewoon met de hand. Na het verlijmen wordt het tafelblad tenminste een week met rust gelaten: op die manier kan het nog in het hout aanwezige vocht uit het blad trekken. Nadat het blad goed gedroogd is, wordt het nog zorgvuldig gecontroleerd op onvolkomenheden, en zo nodig, nog verder afgewerkt.

Uiteindelijk wordt het tafelblad nog opgeschuurd met een fijne korrel (korrel 120) en wordt het rondom voorzien van vellingkanten. Daarmee is het gereed om behandeld te worden met een deugdelijk houtolie of lak.

 

 

 

tafelblad ovaal op maat

Tafelblad ovaal op maat

 

Een massief houten tafelblad op maat gemaakt, in iedere gewenste afmeting en vorm

Bestel eenvoudig zelf een houten tafelblad op maat via ons bestelsysteem op de website. U kiest gewoon zelf exact de afmetingen en dikte. De afmetingen kunt u tot op de millimeter nauwkeurig invoeren. Vervolgens maakt u eventueel nog een keuze uit de verschillende extra opties, en ons bestelsysteem berekent aan de hand van de prijs per vierkante meter, de prijs voor het tafelblad voor u uit. Zo simpel is het.

 

QATRINA, voor een prachtig tafelblad ovaal op maat

Wij leveren foutvrij eiken, licht rustiek eiken en rustiek eiken. Uitsluitend de beste kwaliteit, allemaal op maat gemaakt in praktisch iedere gewenste vorm ! En dat alles ook nog tegen kostprijs bij u thuis bezorgd. Naast eikenhouten tafelbladen, leveren wij op aanvraag ook tafelbladen in andere houtsoorten. Dus neem hiervoor gewoon even contact met ons op.

Op onze website bieden wij ook een groot aantal houten en stalen onderstellen aan. Zo kunt u bij ons desgewenst uw nieuwe tafel helemaal zelf samenstellen.

 

Bent u geïnteresseerd in een tafelblad ovaal op maat ?