tafelblad op maat met afgeronde hoeken

noestvrij eiken tafelblad

Een fraai tafelblad op maat met afgeronde hoeken van QATRINA

Wij kunnen het voor u maken: een tafelblad op maat met afgeronde hoeken. Uiteraard bepaalt u helemaal zelf de De radius van de afrondingen. Geef ze aan ons door, en wij doen de rest.

Moe van al dat gesjouw door showrooms vol tafels, waar net weer niet staat wat u wilt ? Bestel dan gemakkelijk en voordelig gewoon thuis een tafelblad op maat met afgeronde hoeken, in de houtsoort en afmeting en die u graag wilt. Afwijkende vormen en extra bewerkingen zijn bij ons geen probleem, dus neem direct contact met ons op per mail of telefoon, en laat u verrassen door de ongekende mogelijkheden bij QATRINA !

U kunt bij ons tafelbladen op maat bestellen in meerdere uitvoeringen in eikenhout, maar wij leveren ook nog andere houtsoorten: klik hier voor ons overzicht. Wij leveren onze tafelbladen in doorgaande lamellen, in vingerlas en in kopshout. Uiteraard allemaal vervaardigd uit het allerbeste hout, en FSC gekeurd.

 

 

 

tafelblad op maat met afgeronde hoeken

Tafelblad op maat met afgeronde hoeken

 

Op maat gemaakt en leverbaar in diverse verschillende houtsoorten

U wilt eens een keer iets speciaals in uw (eet)kamer of keuken ? Neem dan eens een kijkje op onze website: u vindt er vast wel wat u zoekt, want wij leveren naast massief eikenhout ook nog veel andere houtsoorten, in meerdere uitvoeringen. Klik hier voor een overzicht van onze overige houtsoorten.
Komt u er alleen niet helemaal uit ?  bel of mail ons gerust even: wij helpen u graag verder.

Wellicht wilt u naast een nieuw tafelblad op maat ook nog een nieuw bijpassend onderstel ? Ook dat kan bij QATRINA, want naast tafelbladen op maat kunt u bij ons ook wij ook een houten of stalen onderstel uitzoeken: zo kunt u dus zelf uw nieuwe tafel bij ons samenstellen ! Mocht u bij het kiezen van het juiste/geschikte onderstel hulp nodid hebben, neem dan gerust even contact met ons op, dan nemen wij de diverse mogelijkheden even met u door.
Klik hier voor onze stalen onderstellen, en hier voor onze houten onderstellen.

 

Bent u geïnteresseerd in een tafelblad op maat met afgeronde hoeken ?