tafelblad op maat gemaakt

tafelblad op maat gemaakt

Zoekt u een mooi tafelblad op maat gemaakt ? bestel het gewoon online bij QATRINA !

U hebt het nog niet kunnen vinden: een massief houten tafelblad op maat gemaakt ? Bij ons kunt u het gewoon online bestellen ! Tot op de millimeter nauwkeurig op maat gemaakt en u bestelt vanuit uw luie stoel ! Iedere gewenste vorm kunnen wij voor u maken, want onze producenten werken allemaal met hoogwaardige apparatuur. Dus vergeet de standaardafmetingen op de meubelboulevard en kies voor een tafelblad op maat gemaakt van QATRINA !

Europees eiken wordt in de Benelux het meest aangeboden. Wij maken onze tafelbladen echter van Slavonisch eiken: een beduidend mooiere houtsoort, die bovendien altijd FSC gekeurd is.

Een tafelblad is mogelijk in foutvrij, licht rustiek of in rustiek Slavonisch eiken. Op aanvraag leveren wij ook andere houtsoorten. Een overzicht van de diverse mogelijkheden treft u hier. De tafelbladen leveren wij uitgevoerd in doorgaande lamellen of in vingerlas in 20, 25, 30 of 40 mm. dik massief hout. Bel of mail ons even indien u een andere dikte wenst. Bent u op zoek naar exclusiviteit ? Kijk dan bij onze ‘kopshout tafelbladen. Een prachtig en nagenoeg onverwoestbaar houtproduct.

Een fineertafelblad op maat behoort ook tot de mogelijkheden 

Voor onze klanten met een kleiner budget leveren wij tafelbladen op maat gemaakt in eikenfineer. Fineer is zeker een voordeliger alternatief voor een massief blad en vandaag de dag nauwelijks nog van massief te onderscheiden. U bestelt het bij ons op maat in foutvrij of in rustiek eiken tot een dikte van liefst 5,8 cm. Voor meer informatie klik hier.

Natuurlijk kost een tafelblad op maat maken wat tijd. Daarom hebben wij ook een aanzienlijke hoeveelheid panelen in veelgevraagde afmetingen op voorraad in ons magazijn. Klik hier of neem contact met ons op voor de actuele status van onze voorraad.

 

 

 

tafelblad op maat gemaakt

tafelblad op maat (foutvrij Slavonisch eiken in Rubio Monocoat twee componenten houtolie, transparant)

 

Een tafelblad op maat, maar dan wel voor een redelijke prijs ? Van harte welkom bij QATRINA !

In de door u gewenste afmetingen op maat gemaakt en vervolgens door onze koeriersdienst tegen kostprijs bij u afgeleverd. Dus bestel online een schitterend vierkant, rechthoekig, rond of ovaal blad in foutvrij, licht rustiek of rustiek eiken ! Een kops tafelblad kunt u in 60 mm. dik eiken bestellen. Voor zelfbedachte vormen of hele grote bladen kunt u contact met ons opnemen per mail of telefoon.

 

Bent u geïnteresseerd in een tafelblad op maat gemaakt ?