tafelblad met visgraat motief

visgraattafelblad op maat

Een exclusief tafelblad met visgraat motief bestelt u op maat bij QATRINA

Wij maken het exact op maat voor u: een prachtig tafelblad met visgraat motief. Naast visgraattafelbladen in eiken leveren wij ook in Amerikaans noten. Allemaal tot op de millimeter nauwkeurig op maat gemaakt.

Het tafelblad met visgraat motief wordt opgebouwd uit een dikke multiplex drager, waarop een toplaag van 4 mm. massief Slavonisch eiken in visgraatmotief wordt verlijmd.
De tafelbladen zijn te bestellen in drie diktes: in 22, 28 of 42 mm. dik. Ons massief hout is allemaal FSC gekeurd. Een garantie voor een duurzame productie.

Kies zelf uw gewenste visgraatmotief

De dikte van het tafelblad bepaalt u dus al zelf, maar ook het gewenste visgraatmotief kunt u zelf bepalen. De massief houten visgraatlamellen zijn allemaal 75 mm. breed, maar de lengte van de lamellen kunt u nog zelf kiezen: 160 mm, 240 mm. of 480 mm. Wij kunnen bijna elke vorm wel voor u maken, maar standaard zijn onze visgraattafelbladen te bestellen in ronde, in rechthoekige, in vierkante, in ovale, en in ellipsvormige uitvoering. De ellipsvormige uitvoering leveren wij op aanvraag. Ook speciale, niet veel voorkomende vormen zijn mogelijk op aanvraag. Neem in dat geval even contact met ons op.
Visgraattafelbladen leveren wij tot een maximale lengte van 3500 mm. en een maximale breedte van 1250 mm.

 

Bent u geïnteresseerd in een tafelblad met visgraat motief ?

 

 

 

 

tafelblad met visgraat motief

Tafelblad met visgraat motief

 

QATRINA levert maatwerk: standaardmaten doen wij niet aan

Bepaal zelf de door u gewenste houtsoort, de lengte van de lamellen, de dikte en afmetingen van het tafelblad. Via onze website kan een kind de was doen: het geavanceerde bestelsysteem berekent binnen twee tellen de prijs voor u uit. Afrekenen kan eenvoudig en veilig via iDEAL. Heeft u vragen ? Neem dan even contact met ons op.

 

Bezorgen tegen kostprijs: een gratis service bij QATRINA 

Uiteraard heeft maatwerk wat meer tijd nodig dan een massaproduct. Wij doen er echter ,samen met onze vaste koeriersdienst, alles aan om de bestellingen zo spoedig mogelijk bij onze klanten af te leveren. Dit doen wij tegen kostprijs, en verdienen hier dus niets aan.

 

Bent u geïnteresseerd in een tafelblad met visgraat motief ?