tafelblad met afgeronde hoeken

noestvrij eiken tafelblad

Een modern tafelblad met afgeronde hoeken van QATRINA

Bij ons kunt u het in elke gewenste afmeting op maat laten maken: een tafelblad met afgeronde hoeken. De radius van de afrondingen bepaalt u uiteraard helemaal zelf, en wij doen de rest !

Geen tijd of zin om showrooms vol tafels af te zoeken ? Bestel gewoon eenvoudig en voordelig vanaf de bank thuis een tafelblad met afgeronde hoeken, in de afmeting en houtsoort die u zoekt. Ook voor afwijkende vormen of extra bewerkingen draaien wij onze hand niet om, dus neem even contact met ons op en laat u verrassen door de vele mogelijkheden bij QATRINA !

U kunt bij ons tafelbladen in meerdere uitvoeringen in eikenhout bestellen, maar ook in andere houtsoorten: klik hier voor een overzicht. Wij leveren tafelbladen op maat in doorgaande lamellen, in vingerlas en in kopshout. Uiteraard gemaakt uit het allerbeste kwaliteitshout, en natuurlijk FSC gekeurd.

 

 

 

tafelblad met afgeronde hoeken

Tafelblad met afgeronde hoeken

 

Tafelbladen op maat, in meerdere houtsoorten

Toe aan een nieuwe frisse look van uw (eet)kamer of keuken ? Kijk dan eens op onze website: wij leveren naast vol massief eikenhout ook nog veel andere houtsoorten, in meerdere uitvoeringen te bestellen. Klik hier voor onze overige houtsoorten.
Liever toch een beetje hulp of advies ?  bel of mail ons gewoon: wij helpen u graag.

Wilt u naast een tafelblad wellicht ook nog een (nieuw) onderstel ? Ook dat is mogelijk bij QATRINA, want naast tafelbladen op maat leveren wij ook een groot scala aan houten en stalen onderstellen: zo kunt u dus helemaal zelf uw tafel bij ons samenstellen ! Voor hulp of advies bij het kiezen van het juiste/geschikte onderstel kunt u ons gewoon even bellen of mailen, wij helpen u graag.

Klik hier voor onze stalen onderstellen, en hier voor onze houten onderstellen.

 

Bent u geïnteresseerd in een tafelblad met afgeronde hoeken ?