Tafelblad eiken rustiek extra dik

tafelblad eiken rustiek extra dik

Een prachtig tafelblad eiken rustiek extra dik ? QATRINA maakt het op maat voor u !

Vol massief eiken tafelbladen op maat voor u gemaakt tot maximaal 40 millimeter dik en in fineer uitvoering tot maximaal 58 millimeter dik. Zoekt u een tafelblad eiken rustiek extra dik ? Dan bent u bij QATRINA aan het juiste adres !

Een fineer tafelblad wordt opgebouwd uit een dunne laag massief hout dat verlijmd wordt op een multiplex drager. In tegenstelling tot massief hout kan fineer niet of nauwelijks krimpen of uitzetten: het is daardoor ook veel maatvaster dan massief hout. Hedendaagse technieken zorgen ervoor dat een fineer tafelblad vrijwel niet van massief te onderscheiden is. U kunt aan de kantafwerking zien of het fineer of massief is. Kiest u voor afwerking met fineerband, dan lopen de nerven niet door aan de kopse zijden. Dit is op te lossen door de kopse kanten af te werken met latjes gemaakt van kopshout, die tegen de rand van het blad worden verlijmd.

U kunt een vierkant of rechthoekig fineer tafelblad laten afwerken met houten latjes aan de lange zijden en kops latjes aan de korte zijden. Ons fineer is ongeveer 0,9 millimeter dik en geschikt om eventueel verder te bewerken. Zo is ook geborsteld fineer leverbaar.
Het is ook mogelijk de randen af te werken met fineerband: dit wordt zowel aan de lange zijden als aan de korte zijden aan de rand vastgelijmd. Wij adviseren voor fineer tafel- en barbladen een afwerking met massieve latjes. Een fraai rond of ovaal tafelblad eiken rustiek extra dik kan alleen met fineerband afgewerkt worden. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Kiezen tussen fineer en massief is puur een gevoels- en geldkwestie. U bepaalt dit helemaal zelf. Vanzelfsprekend is ook ons fineer milieuvriendelijk geproduceerd en stuk voor stuk FSC gekeurd.

 

 

tafelblad eiken rustiek extra dik

De keuze is aan u: massief hout of fineer

In onze webwinkel kiest u uit fineer op maat in twee hoogwaardige kwaliteiten: foutvrij/noestvrij en rustiek Slavonisch eiken. Online kunt u maximaal een lengte van 2800 mm. en een breedte van 1200 mm. bij ons bestellen. Wilt u toch liever een massief houten tafelblad ? Klik dan hier en voor een uniek kopshout tafelblad hier.

Ingewikkelde vormen en grote tafelbladen zijn op aanvraag leverbaar. Neem even contact met ons op voor de mogelijkheden.

Bent u geïnteresseerd in een tafelblad eiken rustiek extra dik ?