tafelblad afgeronde hoeken

tafelblad afgeronde hoeken

U zoekt een tafelblad afgeronde hoeken ? Wij maken ze tot op de millimeter op maat !

Bij QATRINA geen probleem: een massief houten tafelblad afgeronde hoeken kunt u bij ons gewoon bestellen ! Elke radius van de hoeken is mogelijk: wij maken het tafelblad tot op de mm. nauwkeurig op maat voor u. Onze vaste producenten hebben allen de beschikking over de beste apparatuur waarmee zij zo ongeveer alles kunnen maken. Struinen door meubelzaken is niet meer nodig: voor een tafelblad afgeronde hoeken zit u goed bij QATRINA !

Tafelbladen worden in de Benelux veelal geleverd in Europees eiken. Wij maken echter gebruik van een heel andere eikensoort: Slavonisch eiken. Een zeer harde en heel mooie lichte eikensoort. Wij gebruiken uitsluitend FSC gekeurd hout en leveren drie kwaliteiten: foutvrij, licht rustiek en rustiek Slavonisch eiken.
Op aanvraag zijn eventueel andere houtsoorten mogelijk. Op de website vindt u hiervan een overzicht. U kunt kiezen uit een uitvoering in doorgaande lamellen of in vingerlas met een dikte van 20, 25, 30 of 40 mm. Bel of mail ons voor andere diktes. Kijk ook eens bij onze ‘kopshout tafelbladen. Nagenoeg onverslijtbaar en schitterend mooi.

Ook gefineerde tafelbladen op maat zijn mogelijk

Met een kleiner budget kunt u bij ons ook terecht: wij leveren namelijk ook tafelbladen gemaakt van eiken fineer. Aanzienlijk voordeliger dan massief hout en niet of nauwelijks van een massief houten blad te onderscheiden. Op maat verkrijgbaar in foutvrij en in rustiek Slavonisch eiken tot en met 58 mm. dik. Klik hier voor meer informatie of neem even contact met ons op.

Bent u een (handige) klusser ? Dan zijn onze voorraadpanelen misschien wel iets voor u. Wij hebben een groot aantal panelen op voorraad in courante maten. Klik hier voor een overzicht of neem voor de actuele status van onze voorraad contact met ons op.

 

 

 

tafelblad afgeronde hoeken

tafelblad afgeronde hoeken (foutvrij eiken in Rubio Monocoat twee componenten houtolie, transparant)

 

Een tafelblad afgeronde hoeken op maat voor u gemaakt ? Welkom bij QATRINA !

Iedere radius van de hoeken is mogelijk, want wij maken op maat. Vervolgens bezorgen wij het blad ook nog eens tegen kostprijs bij u thuis !

Waarom zou u verder zoeken ? Bestel vandaag nog een vierkant, rechthoekig, rond of ovaal eiken tafelblad bij QATRINA. Een kopshout tafelblad is verkrijgbaar in 60 mm. dik eiken. Zelfbedachte vormen of hele grote tafelbladen zijn mogelijk op aanvraag.

 

Bent u geïnteresseerd in een tafelblad afgeronde hoeken ?