tafelblad afgeronde hoeken op maat

tafelblad afgeronde hoeken op maat

Voor een tafelblad afgeronde hoeken op maat zit u goed bij QATRINA !

Bij QATRINA bestelt u het heel eenvoudig online: een vol massief houten tafelblad afgeronde hoeken op maat voor u gemaakt ! Wij kunnen iedere straal van de hoeken voor u realiseren want wij werken tot op de millimeter nauwkeurig. Onze producenten in Oost Europa werken allemaal met de allernieuwste bewerkingsmachines: iedere denkbare vorm voor het tafelblad is mogelijk. Meubelzaken aflopen is niet meer van deze tijd, dus bestel uw tafelblad afgeronde hoeken op maat heerlijk relaxt vanaf de keukentafel thuis.

In tegenstelling tot de meeste andere aanbieders gebruiken wij geen Europees eiken: wij werken met het mooie en keiharde Slavonisch eikenhout. Door ons geleverde tafelbladen zijn gegarandeerd gemaakt van FSC gekeurd hout en zijn verkrijgbaar in foutvrije/noestvrije, licht rustieke en rustieke kwaliteit.
Tafelbladen in een andere houtsoort dan Slavonisch eiken zijn mogelijk op aanvraag. U vindt hiervan op onze website een overzicht. Het tafelblad kunt u bestellen in twee verschillende uitvoeringen: opgebouwd uit doorgaande lamellen of in een vingerlas uitvoering. De beschikbare (standaard)diktes zijn 20, 25, 30 en 40 mm. massief. Voor een andere dikte kunt u contact met ons opnemen.

Voor mensen die iets echt unieks in huis willen, leveren wij ook kopshout tafelbladen. Vrijwel onverslijtbaar, schitterend mooi en alleen verkrijgbaar bij QATRINA !

Wilt u snel aan de slag kunnen en bent u (een beetje) handig ? Kijk dan ook even bij onze voorraadpanelen. Klik hier of neem contact met ons op.

Sinds kort leverbaar bij QATRINA: gefineerde tafelbladen op maat

Gefineerde tafelbladen leveren wij in dik eiken fineer. Een stuk voordeliger dan een massief houten tafelblad, maar nauwelijks van massief te onderscheiden. Vanzelfsprekend ook weer op maat te bestellen: u kiest uit foutvrij of rustiek Slavonisch eikenhout t/m een dikte van 58 mm. Kijk even op de website of neem voor meer info even contact met ons op.

 

 

 

tafelblad afgeronde hoeken op maat

tafelblad met afgeronde hoeken

 

Een prachtig tafelblad afgeronde hoeken op maat ? Geen probleem bij QATRINA !

Elke gewenste straal voor de hoeken is mogelijk: wij leveren alles op maat gemaakt. Bezorgen doen wij tegen kostprijs, dus wij verdienen hier helemaal niets aan. Welkom bij QATRINA ! Verder zoeken levert waarschijnlijk weinig op, dus bestel uw nieuwe op maat gemaakte tafelblad vandaag nog bij QATRINA. Een tafelblad van kopshout is in 60 mm. dik eiken leverbaar.

Op aanvraag zijn ook heel ingewikkelde vormen en extra grote tafelbladen mogelijk.

 

Bent u geïnteresseerd in een tafelblad afgeronde hoeken op maat ?