tafelblad 4 meter

tafelblad 4 meter

Een tafelblad 4 meter lang: QATRINA maakt het op maat voor u en elke gewenste vorm is mogelijk !

Een gezellig tafelblad 4 meter lang ? Dan hoeft u niet meer verder te zoeken !
Wij gebruiken alleen het mooiste FSC gecertificeerde massieve hout. De allerbeste houtkwaliteiten voor ouderwets lage prijzen: u vindt het bij QATRINA.

Onder gunstige voorwaarden kopen wij ons hout in bij vaste leveranciers. Deze zijn gevestigd in meerdere landen in Europa en leveren allemaal verschillende soorten hout. Naast het veelgevraagde eikenhout kunt u bij ons namelijk op aanvraag ook terecht voor tafelbladen in andere houtsoorten. Zo leveren wij onder andere ook massief notenhout, essenhout, kersenhout, beukenhout en acaciahout. Met recht voor elk wat wils dus !

Voor specialistisch maatwerk zit u goed bij QATRINA, want alles wordt bij ons precies op maat tot op de mm. nauwkeurig en in de door u aangegeven vorm gemaakt. Waar anderen zich meestal richten op de meer courante vormen zoals rechthoekig, vierkant, rond en ovaal, daar gaat QATRINA juist weer verder ! Zelfbedachte vormen, druppelvormen of een andere organische vorm: onze computergestuurde machines kunnen het allemaal. Mocht u een prijsopgave willen ontvangen voor een dergelijke vorm, stuur ons dan even een mail. Onze contactgegevens vindt u hier.

Eikenhout in drie kwaliteiten verkrijgbaar

Onze maatwerk tafelbladen worden voor het merendeel gemaakt van massief eiken. Eiken tafelbladen maken wij in drie kwaliteiten: in op kleur en structuur uitgezocht foutvrij eiken zonder noesten, in levendig licht rustiek eiken, en in een robuust ogende rustiek eiken uitvoering.

Bestellen is een koud kunstje en ook voor het afleveren hoeft u verder niets te regelen: dat doen wij met onze eigen transportdienst tegen kostprijs voor u ! Klanten woonachtig in de buurt van ons magazijn in Hengelo kunnen hun bestelling eventueel ook nog zelf komen ophalen. Uiteraard zijn hieraan geen extra kosten verbonden.

Wist u dat wij tafelbladen in eiken opgebouwd uit doorgaande lamellen tot een lengte van maar liefst 5 meter kunnen leveren ? Uniek in de Benelux, want dat doet niemand anders ons na, en als het nodig is frezen wij er ook nog ronde hoeken aan of zorgen wij voor een subtiele verjongde bladrand ! Neem gerust contact met ons op en laat u verrassen !

 

Tafelbladen in doorgaande lamellen, in vingerlas en in het exclusieve kopshout

QATRINA werkt in hoofdzaak met eiken: wij gebruiken hiervoor Slavonisch eiken. Dit is een oersterke, mooie eikensoort afkomstig uit Oost Europa. Het hout wordt daar ter plaatse op een duurzame wijze verwerkt tot houten stroken die wij weer gebruiken voor onze maatwerkproducten.

Wij leveren tafelbladen in meerdere uitvoeringen: opgebouwd uit lange stroken vol massief hout (doorgaande lamellen), opgebouwd uit kortere stroken hout die d.m.v. een vingerlas met elkaar verlijmd worden en tafelbladen bestaande uit aan elkaar verlijmde vierkante blokjes hout (kopshout). Tafelbladen van kopshout worden allemaal met de hand op maat gemaakt: ieder blad is uniek. Kopshout tafelbladen maken wij doorgaans van eikenhout. Op aanvraag zijn echter ook kopshout tafelbladen gemaakt van beukenhout, van essenhout, van kersenhout en van acaciahout verkrijgbaar.

 

 

 

tafelblad 4 meter

eiken tafelblad 4 meter (uitvoering in foutvrije kwaliteit met doorgaande lamellen, hoeken afgerond en behandeld met Rubio Monocoat transparante houtolie)

Wist u dat wij tafelbladen in eiken met doorgaande lamellen tot wel 5 meter lang voor u kunnen maken ? 

Prachtige massief eiken tafelbladen: wij maken ze tot wel 5 meter lang voor u ! Als tafelblad, maar ook als werkblad, keukenblad of barblad !

Bent u geïnteresseerd in een tafelblad 4 meter lang ?