tafelblad 3 meter

tafelblad 3 meter

Wij maken het op maat in iedere door u gewenste vorm: een tafelblad 3 meter lang

Voor een tafelblad 3 meter lang gebruiken wij uitsluitend het allermooiste massieve hout. Wij kunnen gerust stellen dat u bij ons alleen de allerbeste kwaliteiten hout voor betaalbare prijzen krijgt !
Al jarenlang kopen wij ons hout tegen gunstige voorwaarden in bij onze vaste leveranciers in verschillende landen verdeeld over Europa. Nadat uw bestelling gereed is, wordt deze door onze eigen koeriersdienst (tegen kostprijs !) bij u afgeleverd. Woont u in de buurt van ons magazijn in Hengelo (OV, NL) dan kunt u uw bestelling ook zelf bij ons ophalen. Vanzelfsprekend is dit geheel gratis.

QATRINA is met recht de maatwerkspecialist voor de Benelux: alles wordt bij ons precies op maat en in de door u gewenste vorm door ons gemaakt.
Veel andere aanbieders beperken zich tot de meest gevraagde vormen zoals vierkant, rond, rechthoekig, ellips of ovaal. Bij QATRINA kunt u uw tafelblad in iedere vorm op maat laten maken ! Dus heeft u uw zinnen gezet op een organische vorm of een kiezelvorm, stuur ons dan een tekeningetje en u ontvangt van ons een vrijblijvende prijsopgave. Onze gegevens treft u hier.

Maatwerk tafelbladen leveren wij voor het grootste deel gemaakt van eiken. Ons eiken is in drie verschillende kwaliteiten verkrijgbaar: in foutvrij eiken (op kleur en structuur uitgezocht hout zonder noesten), in wat meer levendig licht rustiek eiken en in het karakteristieke rustiek eiken.

Op aanvraag kunt u bij ons trouwens ook terecht voor een tafelblad gemaakt van een andere houtsoort. Buiten onze website om kunnen wij ook een tafelblad gemaakt van essenhout, een tafelblad gemaakt van notenhout, een tafelblad gemaakt van kersenhout, een tafelblad gemaakt van beukenhout of een tafelblad gemaakt van acaciahout op maat voor u maken.

Een massief eiken tafelblad met doorgaande lamellen is bij ons zelfs mogelijk tot 5 meter lang ! Dus zoekt u een heel lang of juist een heel breed tafelblad v.v. uitsparingen of ronde hoeken ? Neem contact met ons op.

De allerbeste en allermooiste eikensoort verkrijgbaar: Slavonisch eiken 

Slavonisch eiken is keihard en heeft een karakteristieke lichte uitstraling. Professionele houtbewerkers gebruiken niet anders. Deze exclusieve eikensoort wordt onder toezicht van de lokale overheden gekweekt en gekapt. Als een van de weinige eikensoorten is Slavonisch eiken dan ook altijd FSC gecertificeerd.

Onze tafelbladen worden opgebouwd op verschillende manieren: uit lange stroken massief hout (zogenaamde doorgaande lamellen), uit kortere stroken met een vingerlasverbinding en uit aan elkaar verlijmde houten blokjes (kopshout). Een tafelblad van kopshout wordt met de hand op maat gemaakt van vierkante blokjes hout. Kopshout tafelbladen zijn verkrijgbaar in eikenhout en op aanvraag in beukenhout, essenhout, kersenhout en acaciahout.

 

 

 

tafelblad 3 meter

tafelblad 3 meter (uitvoering in foutvrij eiken doorgaande lamellen, afgeronde hoeken in transparante olie)

Nieuw tafelblad nodig ? QATRINA ! Op maat in eiken met doorgaande lamellen tot 5 meter lang ! 

Voor een extra lang tafelblad hoeft u niet verder te zoeken: QATRINA maakt ze in eiken tot wel 5 meter lang !
Niet alleen in de vorm van tafelbladen, want ook voor een extra lang werkblad, een extra lang keukenblad of een extra lang barblad bent u bij ons (op aanvraag) aan het juiste adres !

Bent u geïnteresseerd in een tafelblad 3 meter lang ?