tafel van houten blokjes

tafel van houten blokjes

Een nieuwe tafel van houten blokjes ? Wij maken kopshout tafels op maat ! 

Heel mooi, maar ook heel moeilijk te vinden: een tafel van houten blokjes. Wij maken ze echter ‘gewoon’ op maat van prachtig Slavonisch eiken of op aanvraag ook in een andere houtsoort. Onze vaste producenten hebben de beschikking over de allernieuwste machines waardoor zij in principe elke vorm voor u kunnen maken. Neem bij speciale wensen dus even contact met ons op.

Doordat wij al jarenlang samenwerken met onze voordelige producenten kunnen wij de beste houtkwaliteiten tegen concurrerende prijzen aanbieden. Op het internet kom je kopshout nauwelijks tegen en doorgaans kunnen anderen dan alleen gefineerd kopshout leveren. Wij leveren uitsluitend massief, dus ‘echt’ kopshout.

Een online aanbod van heel veel verschillende houtsoorten zagen wij niet zitten: daarom leveren wij via onze website uitsluitend kops eiken. Een tafel van houten blokjes in een andere mooie houtsoort is verkrijgbaar op aanvraag. De mogelijkheden hebben wij op onze website op een rijtje gezet: klik hier. Wilt u graag meer informatie ? Neem dan even contact met ons op.

Tafelbladen van kopshout worden door echte professionals nog met de hand opgebouwd door de blokjes hout een voor een met elkaar te verlijmen. Een zeer tijdrovende klus, maar het resultaat is werkelijk prachtig ! Om uw tafel compleet te maken hebt u natuurlijk nog wel een onderstel nodig. QATRINA levert deze in meerdere uitvoeringen in staal en in hout. Klik hier voor onze stalen onderstellen, en hier voor een uitvoering in hout.

Online bestelt u bij ons gemakkelijk zelf 60 millimeter dik kops eiken, maar een dikker tafelblad, of een tafelblad in een andere houtsoort is mogelijk op aanvraag. Kopshout is leverbaar tot en met maximaal 120 mm. dik. Alles geleverd in de beste kwaliteit, milieuvriendelijk geproduceerd en FSC gekeurd.

 

 

 

tafel van houten blokjes

Tafelblad van kopshout

 

Kopshout is zwaar

Kopshout leveren wij helaas niet dunner dan 60 millimeter, omdat anders de constructie niet sterk genoeg wordt. De kans is dan levensgroot dat het blad breekt. Een minimale dikte van 60 mm. betekent dat een tafelblad van massief kopshout dus al heel gauw heel zwaar wordt.

Om ongelukken en beschadigingen tijdens en na het transport te voorkomen leveren wij daarom online niet langer en breder dan 2,4, resp. 1,2 meter. Een langere lengte en breder is wel mogelijk, maar uitsluitend op aanvraag. Neem in dat geval contact met ons op.

 

Bent u geïnteresseerd in een tafel van houten blokjes ?