tafel van foutvrij eiken

foutvrij eiken

Een mooie tafel van foutvrij eiken stelt u eenvoudig zelf samen bij QATRINA 

Bij ons stelt u hem helemaal zelf samen: een prachtige tafel van foutvrij eiken. QATRINA levert massief houten tafelbladen op maat, maar ook veel stalen en houten onderstellen. Zo stelt u dus heel eenvoudig zelf een nieuwe tafel samen, in de afmeting en vorm die u graag wilt.

QATRINA maakt het allemaal voor u op maat: een rechthoekig, rond, vierkant, ovaal of ellipsvormig tafelblad, maar ook zelfbedachte afwijkende vormen zijn doorgaans geen probleem. Dus heeft u een speciale vorm in gedachten, neem dan even contact met ons op.

Een schitterende tafel van foutvrij eiken stelt u zelf online samen in onze webwinkel. Naast foutvrij/noestvrij eiken, kunt u hier ook licht rustiek en rustiek eiken bestellen. Op aanvraag leveren wij ook andere houtsoorten dan eiken. Kijk even op onze website, daar hebben wij de diverse mogelijkheden voor u op een rijtje gezet.

Prettig geprijsd, super kwaliteit, milieuvriendelijk geproduceerd, en allemaal FSC gekeurd. QATRINA staat ervoor.

De tafelbladen zijn leverbaar in doorgaande lamel en in vingerlas uitvoering. Massief maximaal leverbaar tot een dikte van 40 mm. in meerdere diktes. Andere diktes zijn verkrijgbaar op aanvraag. Wij leveren ook mooie kopshout tafelbladen, direct online te bestellen op onze website. Bij QATRINA stelt u zelf uw tafel samen, in de vorm en afmeting die u wilt, en met een fraai onderstel dat bij u past !

 

 

 

foutvrij eiken

Foutvrij eiken

Oersterk massief Slavonisch eiken, maar ook andere houtsoorten: bestel het op maat bij QATRINA ! 

Wij doen het anders dan veel van onze collega’s: bij ons stelt u zelf uw nieuwe tafel samen. Massief houten tafelbladen in doorgaande lamel en in vingerlas uitvoering, maar ook in het prachtige kopshout, bestelt u gewoon online bij QATRINA.

Naast tafelbladen op maat, treft u op onze website ook een breed scala aan stalen en houten onderstellen. Heeft u hulp nodig bij het samenstellen ? Neem dan contact met ons op, want wij helpen u graag.

 

Bent u geïnteresseerd in een tafel van foutvrij eiken ?