tafel met afgeronde hoeken

noestvrij eiken tafelblad

Een mooie tafel met afgeronde hoeken bestelt u eenvoudig bij QATRINA 

Waarom kiezen uit standaardtafels ? Bij QATRINA stelt u hem gewoon zelf samen: een tafel met afgeronde hoeken. Naast massief houten tafelbladen leveren wij ook houten en stalen onderstellen. Stel dus eenvoudig zelf een complete tafel samen, in de door u gewenste vorm, afmetingen en afwerking.

Bij ons krijgt u het allemaal op maat gemaakt: een rechthoekig, rond, vierkant, ovaal of ellipsvormig houten tafelblad. Afwijkende vormen kunnen wij ook voor u maken, dus mocht u een speciale vorm zoeken, neem dan even contact met ons op. Wij kunnen u vast verder helpen.

Uw tafel met afgeronde hoeken bestelt u heel gemakkelijk online bij QATRINA. Wij leveren eikenhout in drie verschillende uitvoeringen: in foutvrij/noestvrij, licht rustiek en rustiek uitvoering. Andere houtsoorten leveren wij op aanvraag. Wij hebben deze op onze website voor u op een rij gezet. QATRINA, voor scherpe prijzen, topkwaliteit, een milieuvriendelijke productie, en daarom ook alles FSC gekeurd.

Onze tafelbladen kunt u bestellen in doorgaande lamellen en in vingerlas. Massief verkrijgbaar tot en met maximaal 40 mm. dik, leverbaar in vier verschillende diktes. Eventuele andere diktes zijn op aanvraag mogelijk Daarnaast kunt u bij ons terecht voor tafelbladen van kopshout. Deze zijn in eiken direct online bij ons te bestellen, en in een andere houtsoort leverbaar op aanvraag. Stel gewoon helemaal zelf uw nieuwe tafel samen, in de vorm en afmeting die u zoekt, met een modern of klassiek stalen of houten onderstel dat bij u past !

 

 

 

tafel met afgeronde hoeken

Tafel met afgeronde hoeken

Prachtig Slavonisch eikenhout, maar ook andere houtsoorten: wij maken het allemaal op maat voor u ! 

Waarom slenteren over de meubelboulevard en kiezen uit een aantal standaardtafels ? Dat is toch niet van deze tijd ! Bij ons bestelt u gewoon vanuit uw luie stoel zelf uw nieuwe tafel. Massief houten tafelbladen verkrijgbaar in vingerlas en in doorgaande lamel, maar ook gemaakt van het prachtige kopshout.

Naast onze massief houten tafelbladen, leveren wij ook een groot aantal stalen en houten onderstellen. Zo stelt u uw tafel helemaal zelf samen. Komt u er niet helemaal uit ? Neem dan even contact met ons op. Wij helpen u graag.

 

Bent u geïnteresseerd in een tafel met afgeronde hoeken ?