Tafel 3 meter lang

tafel 3 meter lang

Op zoek naar een tafel 3 meter lang ? QATRINA maakt uw tafel op maat !

Een tafel 3 meter lang of nog (veel) langer is veelgevraagd op dit moment. Bij QATRINA kunt u eenvoudig uw tafel op maat online bestellen. Of liever gezegd: u bestelt een tafelblad op lengte en kiest daar een passend onderstel bij van hout of staal.

Wilt u uw tafel 3 meter lang in doorgaande lamel, vingerlas of kops hout ?

De tafelbladen zijn in vier verschillende varianten te bestellen: in doorgaande lamel, in vingerlas, in visgraatmotief en in het schitterende kopshout. Klik hier voor meer informatie over de verschillen.

eiken tafelblad  VISGRAATTAFELBLAD DETAIL  kops eiken tafelblad

Iedere gewenste vorm en afmeting is mogelijk: rond, vierkant, rechthoekig, ovaal en ellipsvormig.
U heeft zelf een niet bestaande unieke vorm in gedachten ? Geen probleem: stuur ons een tekening met de gewenste afmetingen en dikte toe, dan kunnen wij u geheel vrijblijvend een prijsopgave doen.

Zoekt u eiken of een andere houtsoort ?  Klik hier voor onze andere houtsoorten, of neem direct contact met ons op.

 

 

Eiken tafelbladen in 3 kwaliteiten

Onze eiken tafelbladen worden vervaardigd uit prachtig Slavonisch eiken: op kleur en structuur geselecteerd kwaliteitshout, en uiteraard FSC-gekeurd.

  • noestvrij of foutvrij eiken: het meest verfijnde eiken wat Europa te bieden heeft. De lamellen zijn op kleur en structuur geselecteerd, kleine noestpuntjes tot 2mm zijn toegestaan.
  • licht rustiek eiken: voor een beetje meer leven in het hout kiest u licht rustiek eiken. De mooie structuur heeft hier en daar een scheurtje, noesten tot 14mm en kleurnuance is toegestaan
  • rustiek eiken: voor een wilde structuur, scheurtjes en noesten tot 35mm kiest u voor rustiek. Het hout heeft verschillende structuren en kleurnuances.

De tafelpoten voor een tafel 3 meter lang

Wij hebben een groot assortiment tafelpoten; de meesten zijn leverbaar op  maat. Dit geldt zowel voor de houten tafelpoten als voor de stalen tafelpoten. Waar gaat uw voorkeur naar uit ? De stalen tafelpoten zijn leverbaar in een aantal veelgevraagde gangbare RAL kleuren. Wilt u liever een andere (RAL) kleur ? Neem dan even contact met ons op voor de mogelijkheden.  Onze houten tafelpoten worden veelal in dezelfde kleurafwerking als het tafelblad geleverd.

Klik hier voor onze stalen onderstellen, of hier voor onze houten onderstellen.

Tafelbladen tot op de millimeter nauwkeurig gemaakt

Op onze website, geeft u via ons bestelsysteem heel gemakkelijk de gewenste afmeting en dikte op. Uiteraard kan dit tot op de millimeter nauwkeurig gedaan worden. Vervolgens wordt voor u de de prijs voor het tafelblad berekend. Zoek er vervolgens de tafelpoten van uw keuze bij. Plaats uw bestellingen in de winkelwagen, en reken eenvoudig en veilig af met iDEAL.

 

tafel 3 meter lang

Een uniek tafelblad, op maat voor u gemaakt in de door u gewenste vorm

Tafelbladen van QATRINA staan voor hoogwaardig kwaliteitshout, op maat gemaakt tot op de millimeter nauwkeurig, en dat ook nog in (bijna) elke gewenste afmeting en vorm !

Hebt u nog vragen? Neem dan gewoon even contact met ons op.

 

Grote vazen en schalen voor op uw tafel

Bij QATRINA vindt u ook de mooiste schalen en vazen voor op uw tafel, in de kleuren en vormen die u wenst. Klik hier voor meer informatie.

 

Bent u geïnteresseerd in een tafel 3 meter lang?