Stoel voor aan keukentafel

tafel met 6 stoelen

Stoel voor aan de keukentafel ? U vindt deze online bij QATRINA

Een stoel voor aan de keukentafel, redelijk geprijsd en praktisch vindt u in de collectie van QATRINA

De keukentafel is het hart van het huis. Ga maar eens na hoeveel tijd u hieraan door brengt. Dan wil je natuurlijk ook lekker zitten op een comfortabele stoel. Maar deze moet ook leuk zijn om naar te kijken. Wat past er bij u en uw interieur? Zoekt u een designstoel of houdt u juist meer van een basic stoel? Een stoel met armleuningen of wilt u deze juist liever zonder? Een stoel gemaakt van massief hout of een stoel met een stalen frame? Wilt u de zitten van PU leder of toch van stof? Kijk gauw in de collecties eettafelstoelen of stoelen met armleuning.

 

 

stoel voor aan de keukentafel

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Wij bieden zitcomfort voor alle toepassingen. Onze collectie is met de grootste zorg samengesteld, zeer uiteenlopend en onderscheidend. Omdat wij geen showroomkosten hebben, kunnen wij onze  eettafelstoelen verrassend laag aanbieden voor de uitstekende kwaliteit die we leveren. Lees wel goed de omschrijving van de materialen. Onze stoelen zijn bijvoorbeeld niet gestoffeerd met echt leder maar met een goede kwaliteit imitatieleer. Het frame kan van hout, staal, rvs of aluminium zijn. Het gebruikte hout voor onze stoelen is gegarandeerd duurzaam geproduceerd, en daarom ook altijd FSC-gekeurd.

Meerdere uitvoeringen en kleuren 

Vaak kunt u ook nog kiezen uit een model met of zonder armleuning, en het overgrote deel van onze eettafelstoel modellen is verkrijgbaar in meerdere kleuren.
Moderne en klassieke eetkamerstoelen, comfortabele kuipstoelen, met en zonder armleuning, gecapitonneerde stoelen of stoelen met een los kussen. Ook modellen voor (semi) buitengebruik ontbreken niet.

Meerdere bestellingen, eenmaal vrachtkosten

Bestelt u meteen ook een nieuw tafelblad i.c.m. een nieuw stalen onderstel of houten onderstel bij QATRINA? Dan kunnen we de bestelling in 1 zending bij u afleveren en betaalt u maar 1x transportkosten.

 

Bent u geïnteresseerd in onze eettafelstoelen voor een modern interieur ?