stalen trapezium poten op maat

stalen trapezium poten op maat

Mooie stalen trapezium poten op maat bestelt u eenvoudig online bij QATRINA

Stalen trapezium poten op maat zijn bij QATRINA leverbaar in drie verschillende uitvoeringen. Naast poedercoat standaard, kunt u bij ons de stalen onderstellen ook bestellen in industriële look en in fine structure / fluweel. (klik hier voor meer informatie over poedercoaten)

Bij de uitvoering in poedercoat standaard worden de stalen onderstellen in een zijdeglans kleur gecoat en worden de lasnaden gladgeslepen, zodat deze als zodanig niet meer zichtbaar zijn.
Dit gebeurt ook bij de uitvoering in fine structure / fluweel, maar deze uitvoering heeft een meer matte uitstraling.
De industriële look daarentegen is juist niet verder afgewerkt en oogt zeer robuust. Hier is alleen een blanke transparante poedercoat laag over het staal aangebracht.

De industriële uitvoering is op dit moment verreweg de meest gevraagde uitvoering van onze stalen trapezium poten op maat, simpelweg omdat industrieel op dit moment helemaal in is.

Onze stalen onderstellen worden door onze leveranciers vakkundig gelast en afgewerkt volgens de op de site of door u aangegeven afmetingen. Echte vakmensen die speciaal voor u deze stalen trapezium poten op maat vervaardigen.

Zoekt u speciale afmetingen voor uw stalen poten die niet op onze site staan ?. Neem dan even contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij helpen u graag verder !

 

 

 

stalen trapezium poten op maat

Stalen trapezium poten op maat

 

Leverbare kleuren

Standaard zijn onze stalen onderstellen in vijf verschillende RAL kleuren leverbaar. Wat is dat eigenlijk, RAL ?

Wij bieden onze stalen poten en onderstellen aan in de onderstaande RAL kleuren:

  • Antracietgrijs: RAL 7016 (zie onderstaande afbeelding)
  • Crème wit: RAL 9001 (zie onderstaande afbeelding)
  • Gitzwart: RAL 9005 (zie onderstaande afbeelding)
  • Blank aluminium: RAL 9006 (zie onderstaande afbeelding)
  • Verkeerswit: RAL 9016 (zie onderstaande afbeelding)

 

   

 

 

Eventuele andere (RAL) kleuren voor de stalen trapezium poten op maat kunnen wij wel leveren, maar dan moet u wel rekening houden met een toeslag. Neem in dat geval even contact met ons op, dan helpen wij u graag verder.

 

Bent u geïnteresseerd in onze stalen trapezium poten op maat ?