stalen tafelpoten salontafel

stalen tafelpoten salontafel

Mooie stalen tafelpoten salontafel bestelt u eenvoudig online bij QATRINA

Stalen tafelpoten salontafel zijn bij QATRINA leverbaar in drie verschillende uitvoeringen. Naast poedercoat standaard, kunt u bij ons de stalen tafelpoten ook bestellen in industriële look en in fine structure / fluweel. (klik hier voor meer informatie over poedercoaten)

Bij de uitvoering in poedercoat standaard worden de stalen tafelpoten in een zijdeglans kleur gecoat en worden de lasnaden gladgeslepen, zodat deze als zodanig niet meer zichtbaar zijn.
Dit gebeurt ook bij de uitvoering in fine structure / fluweel, daardoor heeft deze uitvoering een meer matte uitstraling.
De industriële look daarentegen is juist niet verder afgewerkt en oogt zeer robuust, omdat hier alleen een blanke transparante poedercoat laag over het staal is aangebracht. Industrieel is helemaal in op dit moment, daarom is deze uitvoering ook veel gevraagd.

Onze stalen tafelpoten en onderstellen worden door onze leveranciers vakkundig gelast en afgewerkt volgens de op de site aangegeven afmetingen. Echte vakmensen die speciaal voor u stalen tafelpoten voor een salontafel vervaardigen, zodat u een product krijgt dat helemaal volgens uw wensen is.

Zoekt u speciale afmetingen voor uw stalen tafelpoten die niet op onze site staan ?. Of heeft u een eigen ontwerp van een onderstel of tafelpoten dat u wilt laten maken ?. Neem dan contact met ons op, want bij QATRINA is bijna alles mogelijk: ook maatwerk is voor ons geen probleem, dus wij helpen u graag verder !

Waarom QATRINA ? Omdat wij uitsluitend kwaliteitsproducten leveren voor een redelijke prijs. Bezoek onze site of neem contact met ons op !

 

 

stalen tafelpoten salontafel

Stalen tafelpoten salontafel

 

Leverbare kleuren

Standaard zijn onze stalen tafelpoten en onderstellen in vijf verschillende RAL kleuren leverbaar. Wat is dat eigenlijk, RAL ?

Wij bieden onze stalen tafelpoten en onderstellen in de onderstaande RAL kleuren aan:

  • Antracietgrijs: RAL 7016 (zie onderstaande afbeelding)
  • Crème wit: RAL 9001 (zie onderstaande afbeelding)
  • Gitzwart: RAL 9005 (zie onderstaande afbeelding)
  • Blank aluminium: RAL 9006 (zie onderstaande afbeelding)
  • Verkeerswit: RAL 9016 (zie onderstaande afbeelding)

 

   

 

 

Eventuele andere (RAL) kleuren voor de stalen tafelpoten kunnen wij wel leveren, maar dan moet u wel rekening houden met een kleine toeslag. Neem in dat geval even contact met ons op, dan nemen wij de diverse mogelijkheden graag met u door.

Wij leveren kant en klaar, maar ook precies op maat volgens uw wensen, omdat wij klanttevredenheid en kwaliteit hoog in ons vaandel hebben staan.

 

Bent u geïnteresseerd in onze stalen tafelpoten salontafel ?