stalen tafelpoten en onderstellen (poedercoat standaard)

Stalen tafelpoten en onderstellen in poedercoat standaard uitvoering van QATRINA

Stalen tafelpoten en onderstellen onder andere leverbaar in poedercoat standaard.
Naast poedercoat standaard, kunt u bij ons de onderstellen ook bestellen in industriële look en in fine structure.

(klik hier voor meer informatie over poedercoaten)

Bij de uitvoering in poedercoat standaard worden de stalen tafelpoten en onderstellen in een zijdeglans kleur gecoat en worden de lasnaden gladgeslepen, zodat deze als zodanig niet meer zichtbaar zijn. (zie onderstaande afbeelding).

 

 

Stalen onderstel uitgevoerd in RAL standaard

 

Onze stalen tafelpoten en onderstellen worden door onze leveranciers vakkundig gelast en afgewerkt volgens de op de site aangegeven afmetingen. Vakmensen die de stalen tafelpoten en onderstellen met liefde maken.

Zoekt u speciale afmetingen van stalen tafelpoten of onderstellen die niet op onze site staan ?. Of heeft u een eigen ontwerp van een onderstel dat u wilt laten maken ?. Neem dan contact met ons op. Bij QATRINA is bijna alles is mogelijk. Wij helpen u graag verder !

Standaard zijn de stalen tafelpoten en onderstellen in vijf verschillende uitvoeringen in RAL kleuren leverbaar.

Wij bieden onze stalen tafelpoten en onderstellen aan in de onderstaande RAL kleuren:

  • Antracietgrijs: RAL 7016 (zie onderstaande afbeelding)
  • Crème wit: RAL 9001 (zie onderstaande afbeelding)
  • Gitzwart: RAL 9005 (zie onderstaande afbeelding)
  • Blank aluminium: RAL 9006 (zie onderstaande afbeelding)
  • Verkeerswit: RAL 9016 (zie onderstaande afbeelding)

 

              

 

 

Eventuele andere (RAL) kleuren kunnen wij wel leveren, maar dan moet u wel rekening houden met een toeslag. Neem in dat geval even contact met ons op, dan helpen wij u graag verder.

 

Wat is dat eigenlijk: RAL ?

RAL is een speciaal daarvoor ontwikkeld coderingssysteem om kleuren van verf en andere coatings vast te leggen.
Eigenlijk is het puur bedoelt om bij reproductie van verf en coatings te voorkomen dat er te grote verschillen in kleur ontstonden.
Vroeger werd verf handmatig gemengd met weegschaaltjes en was de kans dus vrij groot dat het eindresultaat niet altijd de gewenste kleur opleverde. Door de minieme verschillen van de diverse kleurtoevoegingen ontstonden er behoorlijke kleurverschillen.

Tegenwoordig worden verven en coatings met speciaal hiervoor ontwikkelde  computergestuurde mengmachines gemengd en is het dus vrijwel uitgesloten dat er tussen twee blikken verf kleurverschil mogelijk is.

Het systeem is in 1927 in Duitsland ontwikkeld. Inmiddels is het een wereldwijd geaccepteerd systeem.
RAL staat voor Reichs Ausschuss für Lieferbedingungen. De standaard wordt beheerd door het Deutsches Institut für Gütesicherung und Kennzeichnung e.V.

Een bepaald kleurnummer heeft in dit systeem een unieke kleurnaam (dat wil zeggen uniek in deze lijst) en is vertaald in 6 talen (Duits, Engels, Frans, Spaans, Italiaans, Nederlands).

Bijvoorbeeld:
RAL 1012 Zitronengelb / Lemon yellow / Jaune citron / Amarillo limón / Giallo limone / Citroengeel.

Deze kleurdefinities zijn standaard geworden in industrie, bouw en verkeersveiligheid. Hierdoor komt het praktisch niet meer voor dat er kleurverschillen optreden.

Stalen tafelpoten en onderstellen van QATRINA

Bij QATRINA hebben wij een breed scala aan stalen onderstellen die wij kunnen leveren. U kunt hier gemakkelijk zelf een keuze uit maken, maar het kan natuurlijk voorkomen dat nou net het onderstel dat u zoekt er niet bij staat.

Dat is bij ons geen probleem, want wij kunnen (bijna) alles ook op maat voor u maken. Dus heeft u een speciale wens ?. Neem gerust even contact met ons op. Wij lopen graag geheel vrijblijvend de diverse mogelijkheden met u door.

 

Bent u geïnteresseerd in onze stalen tafelpoten en onderstellen ?