stalen tafelonderstellen

stalen tafelonderstellen

Prachtige stalen tafelonderstellen bestelt u voordelig online bij QATRINA

De stalen tafelonderstellen zijn bij ons over het algemeen in drie verschillende uitvoeringen te bestellen. Wij leveren onderstellen in poedercoat standaard, in industriële look en in fine structure / ral fluweel. (klik hier voor meer informatie over poedercoaten). Al onze onze onderstellen zijn gepoedercoat. Dit in tegenstelling tot veel onderstellen van andere aanbieders: deze zijn veelal gelakt, wat een veel minder mooi eindresultaat oplevert dan wanneer deze gepoedercoat zijn.

Onderstellen in poedercoat standaard worden in een fraaie zijdeglans kleur gecoat en de lasnaden worden helemaal gladgeslepen. Dit gebeurt eveneens bij de onderstellen in fine structure / fluweel, maar deze uitvoering heeft een meer matte, fluweelachtige uitstraling. De industriële uitvoering tot slot, is juist niet verder afgewerkt. Hier is ter bescherming van het staal alleen een transparante laag poedercoat over het onderstel aangebracht. Stalen onderstellen in een een industriële look zijn erg hot op dit moment.

U vindt op onze website een groot aantal modellen, dus het onderstel dat u zoekt staat er vast wel tussen. Zoekt u echter speciale afmetingen voor uw stalen tafelonderstel, of heeft u een ontwerp van een onderstel gemaakt dat u graag zou willen laten maken ? Neem dan even contact met ons op voor de mogelijkheden. Waarom QATRINA ?, omdat wij staan voor service en kwaliteit.

 

 

 

stalen tafelonderstellen

Stalen tafelonderstel

 

Leverbaar in meerdere kleuren

Onze stalen tafelpoten en onderstellen zijn standaard te bestellen in vijf veelgevraagde RAL kleuren. Weet u eigenlijk wat dat betekent, RAL ?

U kunt de stalen tafelpoten en onderstellen bestellen in de onderstaande RAL kleuren. Andere RAL kleuren zijn meestal wel mogelijk, maar uitsluitende op aanvraag: neem in dat geval dus even contact met ons op voor de mogelijkheden.

  • Antracietgrijs: RAL 7016 (zie onderstaande afbeelding)
  • Crème wit: RAL 9001 (zie onderstaande afbeelding)
  • Gitzwart: RAL 9005 (zie onderstaande afbeelding)
  • Blank aluminium: RAL 9006 (zie onderstaande afbeelding)
  • Verkeerswit: RAL 9016 (zie onderstaande afbeelding)

Stopt u dus maar met verder zoeken, want bij QATRINA vindt u vast wel wat u zoekt.

 

   

 

 

Bent u geïnteresseerd in onze stalen tafelonderstellen ?