stalen tafelonderstellen op maat

stalen tafelonderstellen op maat

Schitterende stalen tafelonderstellen op maat bestelt u voordelig en eenvoudig online bij QATRINA

Wij kunnen ze voor u maken: stalen tafelonderstellen op maat. Onze onderstellen worden door vakkundige mensen gelast en verder afgewerkt. Al onze stalen onderstellen zijn gepoedercoat en daarmee ook geschikt om buiten op bijvoorbeeld uw terras te gebruiken. Veel van onze collega’s op het internet leveren gelakte stalen onderstellen. Lakken is beduidend goedkoper, maar niet geschikt voor buitengebruik. Daar komt bij dat het eindresultaat nog niet in de schaduw kan staan van een onderstel dat geheel is gepoedercoat.

Door het poedercoaten wordt niet alleen het staal voorzien van een goede beschermlaag tegen (weers)invloeden van buitenaf, maar krijgt het tevens zijn prachtige zijdeglans kleur. Standaard kunt u bij ons stalen tafelonderstellen op maat laten maken in wit, zwart of in een industriële look, waarbij het onderstel in een blanke transparante poedercoat is gespoten. Andere (RAL) kleuren zijn eventueel ook mogelijk tegen een geringe meerprijs. Neemt u in dat geval even contact met ons op voor de mogelijkheden. Heeft u eigenlijk enig idee wat dat betekent, RAL ?

 

 

 

stalen tafelonderstellen op maat

Stalen tafelonderstel op maat gemaakt

 

Bij QATRINA is (bijna) alles mogelijk

U zult begrijpen dat in staal niet alle vormen te realiseren zijn, en dat onze bewerkingsmachines ook beperkingen met zich meebrengen. Onderstellen met schuine poten bijvoorbeeld kunnen wij in principe in elke gewenste afmeting maken. Nadeel is echter dat er telkens een nieuw houten mal gemaakt moet worden om de poten op de juiste plaats aan elkaar te kunnen lassen.

Op zich is dat alles geen probleem, maar dit brengt wel elke keer bijkomende kosten met zich mee. Deze zullen wij uiteraard moeten doorberekenen in de uiteindelijke prijs voor het onderstel.

Wilt u dus een ongewone vorm of een onderstel met schuine poten op maat laten maken, schroom dan niet om even contact met ons op te nemen. U zult verrast zijn door de vele mogelijkheden, want bij QATRINA kan (bijna) alles.

Bent u geïnteresseerd in onze stalen tafelonderstellen op maat ?