stalen salontafel eiken blad

stalen salontafel eiken blad

Een moderne stalen salontafel eiken blad: snel uit voorraad leverbaar bij QATRINA 

U zoekt een stalen salontafel eiken blad ? Van harte welkom bij QATRINA ! Bij ons vindt u vast wel wat u zoekt, want wij hebben veel kant en klare salontafels met een bijpassend massief eiken blad op voorraad. Kijk hiervoor op onze website: heerlijk relaxt, want u hoeft er de deur niet eens voor uit !

De voorraadsalontafels kunnen wij doorgaans al binnen een (werk)week bij u afleveren. Het door u gewenste model staat er niet tussen ? Wij leveren ook losse salontafelonderstellen en bladen. U kunt dus ook zelf uw gewenste salontafel samenstellen. Op de website hebben wij een overzicht van de mogelijkheden geplaatst: klik hier.

Onze complete salontafels zijn alleen met een zwart poedercoat stalen onderstel voorzien van een massief eiken tafelblad van circa 20 mm. dik te bestellen. Het tafelblad is reeds met een vocht en vuil afstotende beschermlaag behandeld, dus de tafel is klaar voor gebruik. Wilt u liever een andere kleur dan zwart, dan verwijzen wij u graag naar onze losse onderstellen: deze zijn te bestellen in meerdere ral kleuren.

De stalen salontafel eiken blad wordt met veel zorg door onze vaste producenten buiten Nederland vervaardigd: u haalt hiermee absolute kwaliteit voor een interessante prijs in huis !
Ook verkrijgbaar bij QATRINA: kant en klare salontafels met een keramisch blad. Heeft u interesse ? Klik hier of neem contact op per mail of telefoon.

 

 

 

stalen salontafel eiken blad

tafel Britt

 

Uw salontafel zelf samenstellen of kant en klaar

Een kant en klare stalen salontafel met een 20 mm. dik eiken blad, maar ook losse onderstellen en bladen zijn mogelijk zodat u de tafel zelf kunt samenstellen: allemaal geen probleem bij QATRINA.
Losse stalen salontafelonderstellen leveren wij in diverse afwerkingen en een aantal standaard RAL kleuren. Wilt u iets speciaals laten maken ? Mail of bel ons dan even want maatwerk is doorgaans ook mogelijk.

Vol massief eiken tafelbladen in doorgaande lamel, vingerlas en kopshout bestelt u gemakkelijk direct online op maat via de webshop. Een andere houtsoort is mogelijk op aanvraag. Klik hier voor onze rubriek eiken tafelbladen op maat en hier voor een andere leverbare houtsoort.

Bent u geïnteresseerd in een stalen salontafel eiken blad ?