stalen onderstel

rechthoekige tafel op maat

Een prachtig nieuw stalen onderstel in poedercoat uitvoering en industriële look van QATRINA

Een stalen onderstel is bij QATRINA leverbaar in meerdere modellen en in diverse uitvoeringen.
Naast poedercoat standaard, kunt u bij ons uw stalen onderstel ook bestellen in industriële look en in fine structure. (klik hier voor meer informatie over poedercoaten)

Bij de uitvoering in poedercoat standaard wordt het stalen onderstel in een zijdeglans kleur gecoat en worden de lasnaden gladgeslepen, zodat deze als zodanig niet meer zichtbaar zijn.
Dit gebeurt ook bij de uitvoering in fine structure, maar deze uitvoering heeft een meer matte uitstraling.
De industriële look daarentegen is juist niet verder afgewerkt en oogt zeer robuust. Hier is alleen een blanke transparante poedercoat laag over het staal aangebracht.

Zoekt u speciale afmetingen van een stalen onderstel die niet op onze site staan ?. Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

 

stalen onderstel

Wij bieden onze metalen tafelpoten en onderstellen aan in de onderstaande RAL kleuren:

  • Antracietgrijs: RAL 7016 (zie onderstaande afbeelding)
  • Crème wit: RAL 9001 (zie onderstaande afbeelding)
  • Gitzwart: RAL 9005 (zie onderstaande afbeelding)
  • Blank aluminium: RAL 9006 (zie onderstaande afbeelding)
  • Verkeerswit: RAL 9016 (zie onderstaande afbeelding)

 

   

 

 

Eventuele andere (RAL) kleuren voor de stalen onderstellen kunnen wij wel leveren, maar dan moet u wel rekening houden met een toeslag. Neem in dat geval even contact met ons op, dan helpen wij u graag verder.

 

Wat is dat eigenlijk: RAL ?

RAL is een speciaal daarvoor ontwikkeld coderingssysteem om kleuren van verf en andere coatings vast te leggen.
Eigenlijk is het puur bedoelt om bij reproductie van verf en coatings te voorkomen dat er te grote verschillen in kleur ontstonden.
Vroeger werd verf handmatig gemengd met weegschaaltjes en was de kans dus vrij groot dat het eindresultaat niet altijd de gewenste kleur opleverde. Door de minieme verschillen van de diverse kleurtoevoegingen ontstonden er behoorlijke kleurverschillen.

Tegenwoordig worden verven en coatings met speciaal hiervoor ontwikkelde  computergestuurde mengmachines gemengd en is het dus vrijwel uitgesloten dat er tussen twee blikken verf kleurverschil mogelijk is.

Het systeem is in 1927 in Duitsland ontwikkeld. Inmiddels is het een wereldwijd geaccepteerd systeem.
RAL staat voor Reichs Ausschuss für Lieferbedingungen. De standaard wordt beheerd door het Deutsches Institut für Gütesicherung und Kennzeichnung e.V.

Een bepaald kleurnummer heeft in dit systeem een unieke kleurnaam (dat wil zeggen uniek in deze lijst) en is vertaald in 6 talen (Duits, Engels, Frans, Spaans, Italiaans, Nederlands).

Bijvoorbeeld:
RAL 1012 Zitronengelb / Lemon yellow / Jaune citron / Amarillo limón / Giallo limone / Citroengeel.

Deze kleurdefinities zijn standaard geworden in industrie, bouw en verkeersveiligheid. Hierdoor komt het praktisch niet meer voor dat er kleurverschillen optreden.

Bij QATRINA hebben wij een breed scala aan stalen tafelpoten en onderstellen die wij kunnen leveren. U kunt hier gemakkelijk zelf een keuze uit maken, maar het kan natuurlijk voorkomen dat nou net het onderstel dat u zoekt er niet bij staat. Neem dan even contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

Bent u geïnteresseerd in een stalen onderstel ?