stalen H poten op maat

stalen H poten op maat

Mooie stalen H poten op maat bestelt u eenvoudig online bij QATRINA

Onze stalen H poten op maat zijn leverbaar in drie verschillende uitvoeringen. Naast poedercoat standaard, kunt u bij ons de stalen poten ook bestellen in industriële look en in fine structure / fluweel. (klik hier voor meer informatie over poedercoaten)

Bij de uitvoering in poedercoat standaard worden de stalen poten in een zijdeglans kleur gecoat en worden de lasnaden gladgeslepen, zodat deze als zodanig niet meer zichtbaar zijn.
Dit gebeurt ook bij de uitvoering in fine structure / fluweel, deze uitvoering heeft daardoor een meer matte uitstraling.
De industriële look daarentegen is juist niet verder afgewerkt en oogt zeer robuust. Hier is alleen een blanke transparante poedercoat laag over het staal aangebracht.

De industriële uitvoering is op dit moment verreweg de meest gevraagde uitvoering van onze stalen H poten op maat.

Onze stalen poten worden door onze leveranciers vakkundig gelast en afgewerkt volgens de op de site aangegeven afmetingen. Echte vakmensen die speciaal voor u deze stalen H poten op maat vervaardigen, zodat u een product krijgt dat helemaal volgens uw wensen is.

Zoekt u speciale afmetingen voor uw stalen H poten die niet op onze site staan ? Neem dan even contact met ons op voor de mogelijkheden, want bij QATRINA is bijna alles mogelijk. Wij helpen u graag verder !

 

 

stalen H poten op maat

 

Stalen H poten op maat

 

Leverbare kleuren

Standaard zijn onze stalen tafelpoten en onderstellen in vijf verschillende RAL kleuren leverbaar. Wat is dat eigenlijk, RAL ?

Wij bieden onze stalen tafelpoten en onderstellen aan in de onderstaande RAL kleuren:

  • Antracietgrijs: RAL 7016 (zie onderstaande afbeelding)
  • Crème wit: RAL 9001 (zie onderstaande afbeelding)
  • Gitzwart: RAL 9005 (zie onderstaande afbeelding)
  • Blank aluminium: RAL 9006 (zie onderstaande afbeelding)
  • Verkeerswit: RAL 9016 (zie onderstaande afbeelding)

 

   

 

 

Eventuele andere (RAL) kleuren voor de stalen poten kunnen wij wel leveren, maar dan moet u wel rekening houden met een toeslag. Neem in dat geval even contact met ons op, dan helpen wij u graag verder.

 

Bent u geïnteresseerd in onze stalen H poten op maat ?