stalen bijzettafel eiken blad

stalen bijzettafel eiken blad

Een fraaie stalen bijzettafel eiken blad bestelt u gemakkelijk en uit voorraad bij QATRINA 

Voor een fraaie stalen bijzettafel eiken blad bent u helemaal aan het goede adres bij QATRINA. Een grote voorraad in veel modellen zorgt ervoor dat u vast wel de tafel vindt die u zoekt. De tafels worden compleet met een massief eiken blad van ca. 2 centimeter dik geleverd. Kijk gerust even op onze website: dat kan super relaxt vanuit uw luie stoel thuis !

De levertijden voor onze voorraadbijzettafels zijn kort: doorgaans hebt u uw bestelling al binnen een (werk)week in huis.
U kunt niet vinden wat u zoekt ? Kijk dan ook even bij onze losse onderstellen: bij QATRINA kunt u namelijk ook zelf uw salontafel samenstellen. Op de website vindt u een overzicht van de mogelijkheden: klik hier.

De voorraadsalontafels zijn te bestellen met een zwart poedercoat stalen onderstel compleet met een massief eiken tafelblad dat reeds met een vocht en vuil afstotende beschermlaag behandeld is. De tafel is dus meteen gereed voor gebruik. Gaat uw voorkeur uit naar een andere kleur dan zwart ? Dan zult u een los onderstel moeten bestellen, want deze zijn in meerdere ral kleuren verkrijgbaar.

Met veel zorg door vakmensen vervaardigd: met een stalen bijzettafel eiken blad van QATRINA haalt u een prima kwaliteit tafel voor een zeer interessante prijs in huis !
Liever geen houten blad ? Geen probleem, want wij leveren ook kant en klare bijzettafels met een keramiek blad. Bent u geïnteresseerd, klik dan hier of neem voor meer informatie contact met ons op per mail of telefoon.

 

 

 

stalen bijzettafel eiken blad

tafel Britt

 

Uw nieuwe bijzettafel: helemaal zelf samenstellen of gewoon kant en klaar bestellen

Een stalen bijzettafel compleet met een 2 centimeter dik massief eiken blad, maar ook voor losse bijzettafelonderstellen en tafelbladen zit u goed bij QATRINA.
Losse onderstellen zijn verkrijgbaar in een aantal standaard RAL kleuren. Heeft u speciale wensen ? Niet alles is mogelijk, maar wel veel. Mail of bel ons gerust want ook maatwerk is vaak mogelijk.

Slavonisch eikenhouten tafelbladen in vingerlas, doorgaande lamel en in het exclusieve kopshout bestelt u direct online via onze website. Andere houtsoorten zijn veelal ook mogelijk, maar uitsluitend op aanvraag. Klik hier voor onze maatwerk tafelbladen en hier voor andere houtsoorten dan eiken.

Bent u geïnteresseerd in een stalen bijzettafel eiken blad ?