salontafels kant en klaar

salontafels kant en klaar

Supervoordelig salontafels kant en klaar bestellen kan eenvoudig online bij QATRINA

Eigentijdse salontafels kant en klaar en direct uit voorraad leverbaar. Welkom bij QATRINA !
Bij ons vindt u een ruim assortiment aan kant en klare stalen salontafels voor een vriendelijke prijs. Neem gerust even een kijkje op onze website: u zult verrast zijn door de vele mogelijkheden. Onze voorraadsalontafels worden compleet met een massief eiken blad geleverd. Het blad is al voorzien van een beschermende laag tegen vocht en vuil, dus gebruiksklaar. De salontafels zijn verkrijgbaar in diverse modellen: het door u gewenste model staat er vast wel bij. Een gegarandeerde snelle levering, want ze zijn allemaal uit voorraad leverbaar.

Wij leveren daarnaast ook losse stalen salontafelonderstellen en houten bladen, dus u kunt bij QATRINA ook uw eigen tafel samenstellen: kijk hiervoor even bij onze categorie ‘stalen salontafelonderstellen‘. Verkrijgbaar in meerdere afwerkingen en ral kleuren.

Stuk voor stuk met de hand gemaakt door onze vaste producenten in Oost Europa. De salontafels kant en klaar van QATRINA zijn hun geld absoluut meer dan waard ! U kunt bij ons eventueel ook terecht voor een stalen salontafel voorzien van een keramiek blad. Deze zijn te bestellen in meerdere uitvoeringen en afwerkingen. Klik hier voor onze stalen salontafels met een keramiek blad. Uiteraard kunt u ook altijd even contact met ons opnemen: wij zijn bereikbaar per mail of telefoon en helpen u graag.

 

 

 

salontafels kant en klaar

Kant en klare salontafel (tafel Dana)

 

Voor elk wat wils: losse onderstellen, losse tafelbladen of complete salontafels. Bij QATRINA is het allemaal mogelijk ! 

Stalen salontafels kant en klaar, losse onderstellen en losse tafelbladen: QATRINA levert het allemaal ! Bij de losse onderstellen kunt u in veel gevallen voor de afwerking een keuze maken uit diverse mogelijkheden. Een overzicht van onze losse onderstellen vindt u hier. Meerdere RAL kleuren zijn mogelijk.

Bent u op zoek naar een salontafelonderstel in andere afmetingen ? Neem dan contact met ons op, want vaak is een maatwerkonderstel ook mogelijk. Bij QATRINA kan (bijna) alles.

Een los tafelblad bestellen is een fluitje van een cent, want dat kan direct in onze webwinkel. Wij leveren Slavonisch eiken tafelbladen in doorgaande lamellen, in vingerlas en ook in het exclusieve kopshout. Andere houtsoorten leveren wij op aanvraag. Klik hier voor onze maatwerktafelbladen en hier voor onze andere beschikbare houtsoorten. QATRINA , omdat wij achter onze producten staan.

Bent u geïnteresseerd in onze salontafels kant en klaar ?