salontafelonderstellen koper

ronde salontafelonderstellen

Mooie salontafelonderstellen koper ? Bij QATRINA bestelt u ze heel voordelig ! 

Op zoek naar salontafelonderstellen koper ? Van harte welkom bij QATRINA ! Bij ons vindt u salontafelonderstellen in veel modellen en in prachtige afwerkingen. Wij leveren de onderstellen in mooi zijdeglans poedercoat zwart of wit, in  chique zilverantiek, en in klassiek old steel. Op aanvraag ook te bestellen in koper, nikkel, rvs, messing, chroom, en black chroom.

Onze salontafelonderstellen koper worden stuk voor stuk door vakmensen gemaakt en afgewerkt. Wij hebben een ruim aanbod salontafelonderstellen, dus de kans is groot dat het door u gewenste model er wel tussen staat.

Wij hebben de meest gangbare afmetingen geselecteerd, want het is voor ons natuurlijk ondoenlijk om alle denkbare afmetingen via de website aan te bieden. Het kan dus zijn dat de door u gezochte afmetingen er niet bij staan. Geen paniek, want wij kunnen een heleboel modellen eventueel ook op maat voor u maken. Zoekt u dus een onderstel in een afwijkende maat, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

 

 

 

salontafelonderstellen koper

Salontafelonderstel koper

 

Fraaie salontafelonderstellen: kant en klaar, maar in veel gevallen ook op maat leverbaar

In onze webwinkel vindt u een meer dan ruim aanbod aan modellen, leverbaar in de meest gevraagde afmetingen en afwerkingen. De door u gezochte afmetingen staan er niet bij ? Neem dan contact met ons op, want in veel gevallen is maatwerk ook mogelijk.

Een breed scala aan salontafel modellen die vaak ook op maat voor u gemaakt kunnen worden, en leverbaar in diverse afwerkingen. Onze salontafelonderstellen worden standaard geleverd in fraai zijglans poedercoat zwart of wit, in old steel en zilver antiek, maar op aanvraag zijn deze ook leverbaar in prachtig koperrvsnikkelchroom. messing of een andere RAL kleur. Mocht u speciale wensen hebben, neem dan even contact met ons op.

Waarom QATRINA ? Omdat wij staan voor een goede service, hoogwaardige producten en ook veel maatwerk.

 

Bent u geïnteresseerd in onze salontafelonderstellen koper ?