salontafelonderstel nikkel

salontafelonderstel nikkel

Een salontafelonderstel nikkel bestelt u voordelig bij QATRINA 

Heeft u ook zo’n hekel aan dat geslenter door allerlei meubelwinkels, in uw zoektocht naar een nieuw salontafelonderstel nikkel ? Neem dan eens een kijkje op onze website, en bestel eenvoudig uw onderstel bij QATRINA ! Bij ons vindt u moderne en klassieke onderstellen in heel veel verschillende modellen en afwerkingsmogelijkheden. Standaard leveren wij de salontafelonderstellen in mooi poedercoat zwart of wit, in old steel, of in zilverantiek afwerking. De onderstellen zijn op aanvraag eventueel ook te bestellen in nikkel, in koper, in chroom, in black chroom en in messing.

Professioneel en met liefde gelast en afgewerkt: uw nieuwe salontafelonderstel nikkel is een schitterend, kwalitatief hoogstaand product, dat een mooi plekje in uw interieur verdient. Wij leveren via onze website een zeer ruim aanbod aan modellen, verkrijgbaar in meerdere afwerkingen. Hetgeen uw zoekt staat er dan ook vast wel bij.

Het kan natuurlijk voorkomen dat de afmetingen die u zoekt er niet bij staan: wij kunnen helaas niet alle denkbare afmetingen in onze webwinkel aanbieden. In de meeste gevallen hoeft dat echter geen probleem te zijn, want veel van onze onderstellen kunnen wij evt. ook op maat voor u maken. Neem in dat geval even contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

 

 

salontafelonderstel nikkel

Salontafelonderstel nikkel (geborsteld nikkel)

 

Kant en klaar onderstellen, maar in veel gevallen ook op maat leverbaar

In onze webshop treft u een groot aantal onderstellen, in verschillende gangbare afmetingen leverbaar. De door u gewenste afmeting staat er onverhoopt niet bij ? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen u in veel gevallen wel verder helpen.

Een scala aan moderne en klassieke salontafelonderstellen die veelal ook nog eens op maat gemaakt kunnen worden. Standaard afgewerkt in mooi zijdeglans poedercoat zwart of wit, in old steel en in het subtiele zilver antiek. Op aanvraag ook nog leverbaar in nikkel, rvs, in koper, in chroom, in messing of in een andere RAL kleur. Neem in dat geval even contact met ons op. U kunt ons bereiken via mail en telefoon.

 

Bent u geïnteresseerd in een mooi salontafelonderstel nikkel ?