salontafelonderstel koper

ronde salontafelonderstellen

Een fraai salontafelonderstel koper ? Bestel het voordelig bij QATRINA 

Bent u op zoek naar een salontafelonderstel koper ? Bij QATRINA bestelt u het heel eenvoudig. Wij leveren salontafelonderstellen in meerdere modellen en fraaie afwerkingen. Standaard kunt u kiezen uit een onderstel in poedercoat wit of zwart, in zilverantiek, of in old steel. Op aanvraag kunt u deze onderstellen echter ook bestellen in koper, rvs, messing, nikkel, chroom, en black chroom.

Het salontafelonderstel koper wordt vakkundig vervaardigd en verder afgewerkt door onze vaste producenten. QATRINA levert een breed scala aan stalen salontafel onderstellen, dus wat u zoekt, staat er ongetwijfeld wel bij.

Wij hebben getracht de meest gangbare afmetingen te selecteren, want wij kunnen uiteraard niet alle afmetingen direct via onze website aanbieden. Het kan dus voorkomen dat de afmetingen die u zoekt er niet bij staan. Op zich hoeft dat in veel gevallen geen probleem te zijn, want wij maken de salontafelonderstellen eventueel ook op maat. Bent u dus op zoek naar een onderstel in andere afmetingen, neem dan even contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via telefoon en mail.

 

 

 

salontafelonderstel koper

Salontafelonderstel koper

 

Een fraai onderstel: gewoon kant en klaar, maar in veel gevallen ook op maat gemaakt

Op onze website treft u een ruim assortiment aan modellen, leverbaar in meerdere gangbare afmetingen en afwerkingen. Staat de door u gewenste afmeting er niet bij ? Neem dan even contact met ons op, want maatwerk is in veel gevallen mogelijk.

Een grote keuze aan salontafel modellen die eventueel op maat geleverd kunnen worden, en verkrijgbaar in verschillende afwerkingen. Onze salontafelonderstellen leveren wij standaard in zijglans poedercoat wit of zwart, in old steel en zilver antiek, maar op aanvraag ook eventueel in koperrvsnikkelchroom. messing of een andere RAL kleur. Dus heeft u een speciale wens, neem dan even contact met ons op.

QATRINA staat voor een goede service, uitsluitend de beste kwaliteit en eventueel maatwerk. Waarom zou u dus verder zoeken ?

 

Bent u geïnteresseerd in een fraai salontafelonderstel koper ?