salontafelonderstel chroom

salontafelonderstel chroom

Bestel eenvoudig en voordelig een salontafelonderstel chroom bij QATRINA 

Wordt u ook zo moe van die oersaaie meubelboulevard, op zoek naar een salontafelonderstel chroom ? Dat hoeft ook helemaal niet meer, want bij QATRINA bestelt u hem gewoon online ! In onze webwinkel vindt u moderne of juist klassieke salontafelonderstellen in meerdere modellen en in verschillende afwerkingen. Wij leveren standaard in fraai poedercoat wit of zwart, en in het exclusieve old steel en zilverantiek. Op aanvraag zijn onze salontafelonderstellen ook leverbaar in chroom, black chroom, nikkel, koper, en in messing.

Door vakkundige professionals gemaakt en schitterend afgewerkt: uw nieuwe salontafelonderstel chroom verdient hierdoor zeker een prominente plek in uw interieur. Neem gerust even een kijkje op onze website, en laat u verrassen door de vele mogelijkheden. Wat u zoekt staat er vast wel bij.

Alle denkbare afmetingen via de website aanbieden is voor ons uiteraard ondoenlijk. Het kan dus incidenteel voorkomen dat de afmeting die u zoekt er net niet bij staat. Niet getreurd, want een groot deel van onze onderstellen zijn op aanvraag ook op maat leverbaar. Neem dus gerust even contact met ons op, indien u op zoek bent naar een onderstel in afwijkende afmetingen.

 

 

 

salontafelonderstel chroom

Salontafelonderstel chroom

 

Gewoon een kant en klaar onderstel online bestellen, maar vaak is op aanvraag maatwerk ook mogelijk

Laat u op onze website verrassen door het ruime aanbod aan salontafelonderstellen in meerdere modellen, afmetingen en afwerkingen te bestellen. Maatwerk is in veel gevallen ook mogelijk, dus staan de afmetingen die u zoekt er niet bij ? Neem dan even contact met ons op.

Een groot scala aan moderne en klassieke stalen salontafel onderstellen die in veel gevallen ook op maat gemaakt kunnen worden, en in diverse afwerkingen leverbaar. Standaard te bestellen in zijdezacht poedercoat zwart of wit, old steel en zilver antiek, maar op aanvraag ook leverbaar in chroommessing, nikkelrvskoper, of een andere poedercoat RAL kleur. Neem daarvoor even contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

 

Bent u geïnteresseerd in een salontafelonderstel chroom ?