salontafel onderstellen

salontafelonderstellen

Fraaie salontafel onderstellen online te bestellen bij QATRINA 

Mooie moderne of juist klassieke salontafel onderstellen bestelt u gemakkelijk en voordelig online bij QATRINA. Bij ons vindt u salontafel onderstellen in meerdere modellen en afwerkingen. Standaard leverbaar onder andere in mooi poedercoat wit of zwart, zilverantiek, of old steel, maar op aanvraag ook te bestellen in koper, rvs, nikkel, chroom, black chroom en messing.

Onze stalen salontafel onderstellen worden stuk voor stuk handmatig door onze vaste producent vervaardigd en verder afgewerkt in poedercoat of een andere afwerking. Wij streven naar een ruim aanbod, zodat het door u gewenste model of de gewenste afmetingen er vast wel bij staat. Is dit onverhoopt niet het geval ? Neem dan even contact met ons op, want een heleboel van onze salontafelonderstellen kunnen wij eventueel ook op maat voor u maken. Neem eens een kijkje op onze website, en laat u verrassen door de vele mogelijkheden.

 

 

 

salontafel onderstellen

Salontafel onderstellen

 

Moderne of klassieke stalen salontafel onderstellen kant en klaar, maar evt. ook op maat

Aan u de keus: een modern of juist klassiek model, in meerdere gangbare afmetingen en afwerkingen te bestellen. De door u gewenste afmeting en/of afwerking staat er niet bij ? Neem dan even contact met ons op, want maatwerk is bij ons in veel gevallen ook mogelijk.

Een groot scala aan modellen en eventueel op maat voor u gemaakt, in verschillende afwerkingen te bestellen. Zo leveren wij de stalen salontafelonderstellen niet alleen in poedercoat wit of zwart, in old steel en in zilver antiek, maar op aanvraag ook nog in koper, in rvs, in nikkel, in chroom. in messing of in een andere RAL kleur. Neemt u hiervoor even contact met ons op per mail of telefoon, dan helpen wij u graag verder.

Waarom zou u voor QATRINA kiezen ? Omdat wij staan voor een goede service en alleen de beste kwaliteit, maar dan wel voor een redelijke prijs.

 

Bent u geïnteresseerd in onze salontafel onderstellen ?