salontafel onderstel

salontafelonderstellen

Een fraai salontafel onderstel bestelt u voordelig bij QATRINA 

Een prachtig salontafel onderstel bestelt u bij QATRINA heel eenvoudig online. Wij leveren salontafel onderstellen in meerdere afwerkingen en uitvoeringen. U kunt kiezen uit onder andere poedercoat wit of zwart, zilverantiek, of old steel. Op aanvraag ook leverbaar in koperkleurig, rvs, nikkel, chroom, black chroom en messing.

Het salontafel onderstel wordt handmatig door onze vaste producenten gelast en vervolgens verder afgewerkt in de door u gewenste uitvoering. Wij leveren een breed scala aan stalen salontafel onderstellen, dus er staat vast wel een model voor u bij.

Het kan natuurlijk voorkomen dat nou net de door u gewenste afmeting er niet bij staat. Op zich geen probleem, want in de meeste gevallen kunnen wij het onderstel gewoon op maat voor u maken. Bent u dus op zoek naar een onderstel dat afwijkt van onze standaardafmetingen op de website, neem dan even contact met ons op per mail of telefoon. Wij kunnen u vast wel verder helpen.

 

 

 

 

salontafel onderstel

Salontafel onderstel

 

Een fraai stalen salontafel onderstel, kant en klaar, maar ook maatwerk behoort tot de mogelijkheden

Op onze website treft u een breed scala aan modellen, in meerdere standaardafmetingen en afwerkingen leverbaar. Staat de door u gewenste afmeting en/of afwerking er niet bij ? Neemt u dan even contact met ons op, want maatwerk en/of een andere afwerking is in veel gevallen ook mogelijk.

Een ruime keuze aan modellen die eventueel op maat voor u gemaakt kunnen worden, en in verschillende afwerkingen te bestellen zijn. Zo leveren wij onderstellen standaard in poedercoat wit of zwart, in old steel en zilver antiek, en op aanvraag onderstellen in koperkleur, in rvs, in nikkel, in chroom. in messing of in een andere RAL kleur dan wit of zwart. Neemt u hiervoor even contact met ons op, dan lopen wij de diverse mogelijkheden even met u door.

Waarom QATRINA ? Omdat wij staan voor een goede service, en uitsluitend de allerbeste kwaliteit.

 

Bent u geïnteresseerd in een mooi salontafel onderstel ?

 

[