salontafel onderstel messing

salontafelonderstel messing

Een modern of klassiek salontafel onderstel messing bestelt u voordelig bij QATRINA 

Nog steeds aan de wandel over die saaie meubelboulevard op zoek naar een salontafel onderstel messing ? Dat is toch niet meer van deze tijd ! Bestel het gewoon bij QATRINA ! Wij bieden in onze webwinkel stalen salontafelonderstellen in diverse modellen en afwerkingen aan. Standaard afgewerkt in schitterend poedercoat wit of zwart, in old steel, of in zilverantiek. Op aanvraag ook eventueel in chroom, nikkel, koper, black chroom en dus in messing.

Door onze vaste producent uiterst vakkundig vervaardigd en werkelijk prachtig afgewerkt: uw salontafel onderstel messing is een ware blikvanger die ook in uw interieur niet zal misstaan. In onze webshop treft u een ruim aanbod aan verschillende modellen en mogelijke afwerkingen: kijk eens op onze website, en laat u verrassen door de vele mogelijkheden.

Helaas kunnen wij natuurlijk niet alle gewenste afmetingen van de onderstellen direct via onze site aanbieden. Mocht de door u gewenste afmeting er niet bij staan, dan hoeft dat nog niet meteen een probleem te zijn, want een groot deel van onze onderstellen kunnen wij ook op maat maken. Neem hiervoor even contact met ons op, dan lopen wij de diverse mogelijkheden met u door.

 

 

 

salontafel onderstel messing

Salontafel onderstel messing (gebruineerd/brons)

 

Een prachtig stalen onderstel, kant en klaar, maar ook op maat gemaakt is in veel gevallen mogelijk

In onze uitgebreide webwinkel treft u een ruim aanbod aan onderstellen, in meerdere gangbare afmetingen en afwerkingen te bestellen. Mocht de door u gewenste afmeting er niet bij staan, neem dan even contact met ons op, want veelal is maatwerk ook mogelijk.

Een ruim scala aan salontafelonderstellen, eventueel ook op maat gemaakt, en in meerdere afwerkingen leverbaar. Standaard leveren wij in prachtig poedercoat wit of zwartold steel en zilver antiek. Op aanvraag ook leverbaar in chroomnikkelrvskopermessing of een andere RAL kleur. Neem daarvoor even contact met ons op. Wij helpen u graag.

 

Bent u geïnteresseerd in een salontafel onderstel messing ?