salontafel onderstel koper

ronde salontafelonderstellen

Een schitterend salontafel onderstel koper bestelt u eenvoudig bij QATRINA 

Een mooi salontafel onderstel koper ? Bij QATRINA bestelt u het heel voordelig. Wij leveren salontafelonderstellen in diverse standaarduitvoeringen en afwerkingen. Standaard kunt u hierbij een keuze maken uit poedercoat wit of zwart, zilverantiek, of old steel. Op aanvraag echter ook leverbaar in koper, rvs, nikkel, chroom, black chroom en messing.

Het stalen salontafel onderstel koper wordt door onze vaste producenten vervaardigd en daarna verder afgewerkt. QATRINA heeft een zeer breed scala aan stalen salontafel onderstellen in het assortiment, dus hetgeen u zoekt, staat er vast wel bij.

Natuurlijk kunnen wij niet alle afmetingen direct via onze website aanbieden, en kan het dus voorkomen dat net de afmeting die u zoekt er niet bij staat. Geen probleem op zich, want in veel gevallen kunnen wij het gewoon op maat voor u maken. Zoekt u dus een onderstel dat afwijkt van de standaard afmetingen op onze site, neem dan contact met ons op, want wij kunnen u vast wel verder helpen. U kunt ons bereiken via mail en telefoon.

 

 

 

salontafel onderstel koper

Salontafel onderstel koper

 

Een mooi stalen onderstel, kant en klaar, maar eventueel ook op maat gemaakt

U treft op onze website een breed scala aan modellen, in meerdere afmetingen en afwerkingen te bestellen. De door u gewenste afmeting en/of afwerking staat er onverhoopt niet bij ? Neem dan even contact met ons op, want een andere afwerking en maatwerk is bijna altijd wel mogelijk.

Een meer dan ruime keuze aan salontafelmodellen die, indien gewenst, eventueel op maat gemaakt kunnen worden, en in verschillende afwerkingen verkrijgbaar zijn. Zo leveren wij onze salontafelonderstellen standaard in poedercoat wit of zwart, in old steel en zilver antiek, maar op aanvraag ook in koperrvsnikkelchroom. messing of een andere RAL kleur. Neem gerust even contact met ons op, dan helpen wij u graag verder.

Waarom zou u verder zoeken ? QATRINA staat voor een goede service, eventueel maatwerk, en uitsluitend de allerbeste kwaliteit.

 

Bent u geïnteresseerd in een fraai salontafel onderstel koper ?