salontafel kant en klaar

salontafel kant en klaar

Bestel voordelig online een salontafel kant en klaar bij QATRINA

Bent u op zoek naar een mooie salontafel kant en klaar en heeft u geen zin om de plaatselijke meubelboulevard af te struinen ? Dan zit u helemaal goed bij QATRINA, want wij leveren een groot aantal kant en klare stalen salontafels voor zeer interessante prijzen. Kijk op onze website en laat u verrassen ! Kant en klare salontafels compleet met een massief eiken blad, maar ook losse onderstellen en tafelbladen zijn bij QATRINA geen probleem: neem hiervoor even een kijkje op onze website. De salontafels zijn verkrijgbaar in veel verschillende modellen: het model dat u zoekt staat er dus vast wel tussen.

Door onze vaste producenten in Oost Europa vervaardigde kwaliteit: een salontafel kant en klaar van QATRINA is zeker een aanwinst voor uw woonkamer ! Om het verhaal helemaal compleet te maken kunt u bij ons ook terecht voor salontafels met een keramiek blad: klik hier, Voor vragen kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen per mail of telefoon. Team QATRINA staat voor u klaar !

 

 

 

salontafel kant en klaar

Kant en klare salontafel Dana

 

Kiest u maar: een los onderstel, een los tafelblad of een complete salontafel. QATRINA heeft het allemaal ! 

Kant en klare salontafels, losse onderstellen en bladen: het is allemaal verkrijgbaar bij QATRINA. Bij een los onderstel kunt u doorgaans voor de afwerking een keuze maken uit diverse mogelijkheden. Zoekt u wellicht een onderstel in net iets andere afmetingen ? Neem dan gerust even contact met ons op, want in de meeste gevallen kunnen wij het gewenste onderstel ook op maat voor u maken. Een overzicht van de leverbare losse onderstellen vindt u hier. Meerdere RAL kleuren zijn mogelijk.

Losse tafelbladen leveren wij sowieso altijd op maat gemaakt in prachtig Slavonisch eiken, maar ook andere houtsoorten zijn doorgaans mogelijk. Klik hier voor onze tafelbladen op maat en hier voor de andere leverbare houtsoorten.

Bent u geïnteresseerd in een salontafel kant en klaar ?