salontafel driekwartrond

stalen salontafel driekwartrond

Bestel eenvoudig en voordelig een salontafel driekwartrond bij QATRINA

Nog steeds met de hele familie de meubelwinkels afstruinen op zoek naar een salontafel driekwartrond ? Dat kan toch veel eenvoudiger tegenwoordig ?! Wij leveren online onder andere stalen salontafels en losse salontafelonderstellen. Neem gerust eens een kijkje op onze website: u zult aangenaam verrast zijn door de mogelijkheden.

Bij ons vindt u kant en klare salontafels, maar maatwerk is meestal ook mogelijk. De salontafels leveren wij in verschillende fraaie modellen, verkrijgbaar in meerdere afwerkingen. Het grootste deel van onze salontafels leveren wij standaard in zijdeglans poedercoat wit of zwart, in zilver antiek of in het exclusieve old steel. Op aanvraag ook eventueel leverbaar in rvs, koper, nikkel, messing, chroom, en black chroom. Meer informatie treft u bij de verschillende producten op onze website.

Met liefde gelast en fraai afgewerkt: een stalen salontafel driekwartrond van QATRINA is een waar top product. Zo zijn onder meer onze salontafels Hiske en Wiske te bestellen in een geheel gesloten en in een driekwart open uitvoering, en hiermee uitermate geschikt om mee te combineren. U schuift de tafels eenvoudig over en onder elkaar. Een fraai vol massief eikenhouten tafelblad bestelt u er zelf eenvoudig en voordelig bij in onze webwinkel. Klik hier voor onze tafelbladen van massief eikenhout. Ook andere houtsoorten dan eiken zijn leverbaar: deze leveren wij buiten de website om, op aanvraag. Exclusieve salontafels compleet met een keramiek blad treft u hier. Neem bij vragen gerust even contact met ons op.

 

 

 

salontafel driekwartrond

Salontafel driekwartrond

 

Met of zonder blad, kant en klaar, maar ook evt. op maat gemaakt: welkom bij QATRINA ! 

QATRINA levert kant en klare salontafels en losse salontafelonderstellen in verschillende gangbare afmetingen. De afwerking bepaalt u uiteraard helemaal zelf. Staan de gewenste afmetingen er niet bij ? Neem in dat geval even contact met ons op, want wij kunnen veel onderstellen ook op maat voor u maken.

Een groot deel leveren wij in zijdeglans poedercoatkleur wit of zwart, in schitterend zilverantiek of in klassiek old steel. Op aanvraag is koper, rvs, nikkel, chroom, black chroom, messing of een andere RAL kleur ook mogelijk.

 

Bent u geïnteresseerd in een salontafel driekwartrond?