rustiek eikenhouten tabletten

rustiek eikenhouten tabletten

Online op maat bestellen: vol massief rustiek eikenhouten tabletten !

Thuis aan het klussen en rustiek eikenhouten tabletten nodig ? Bij QATRINA bestelt u ze heel voordelig en gemakkelijk online op maat voor u gemaakt ! Dankzij onze hoogwaardige cnc freesapparatuur kunnen wij ze precies in de afmetingen die u nodig heeft maken. De tabletten kunt u eventueel al behandeld met een twee componentenhoutolie of gelakt bij ons bestellen, zodat u direct aan het werk kunt !

Vanzelfsprekend kunt u bij ons ook terecht voor mogelijke extra bewerkingen aan de tabletten. Wij kunnen ze bijv. voorzien van ronde hoeken of wij frezen er een afgeschuinde rand voor u aan. Niet alleen vierkant, rechthoekig, rond of ovaal is mogelijk: ook een door uzelf bedachte vorm of tabletten met sparingen kunnen wij gewoon voor u maken. Bel of mail ons hiervoor even.

Vanaf de bank thuis bestellen: bij QATRINA de normaalste zaak van de wereld. Op de website treft u in onze shop drie kwaliteiten eikenhout: rustiek eiken, maar ook schitterend foutvrij/kwastvrij eiken en licht rustiek is mogelijk.
Op aanvraag zijn tabletten van gestoomd beukenhout, ongestoomd kersenhout en notenhout verkrijgbaar, maar afhankelijk van de beschikbaarheid nog veel meer: klik hier voor ons overzicht.

De allerbeste kwaliteiten hout voor betaalbare prijzen ? QATRINA !

De allerbeste kwaliteit, want wij werken met het door professionals geroemde Slavonisch eikenhout. Deze eikensoort wordt exclusief voor ons vervaardigd in verschillende Balkanlanden. Het eikenhout wordt stuk voor stuk op kleur en uitstraling uitgezocht en staat bekend om zijn hardheid en schitterende kleur. Uiteraard zijn al onze houtproducten v.v. het FSC keurmerk.
De tabletten zijn verkrijgbaar in een uitvoering met doorgaande lamellen, maar ook in vingerlas en opgebouwd uit vierkante blokjes hout: het zogenaamde kopshout. Tabletten met doorgaande lamellen leveren wij online tot maximaal 3 meter lang: op aanvraag zijn eventueel langere lengtes mogelijk.

Een betaalbaar alternatief: tabletten gemaakt van dik eikenfineer

Tabletten gemaakt van dik eikenfineer: een hoogwaardige kwaliteit, maar dan wel voor een schappelijke prijs. Natuurlijk ook weer online op maat te bestellen en leverbaar in foutvrij/kwastvrij of rustiek eikenkwaliteit. Klik hier voor ons dik eikenfineer.

 

 

 

rustiek eikenhouten tabletten

U heeft ze binnen een paar dagen in huis: onze voorraadtabletten in diverse standaardmaten

Voorraadtabletten in diverse standaardmaten, diktes en houtkwaliteiten. U vindt ze op onze website (klik hier) en wij bezorgen ze razendsnel: u kunt met een paar dagen aan uw klus beginnen !

 

Bent u geïnteresseerd in onze rustiek eikenhouten tabletten ?