rustiek eikenhouten panelen

rustiek eikenhouten panelen

Op maat gemaakt en online te bestellen: prachtige rustiek eikenhouten panelen van QATRINA !

Op maat voor u gemaakt en gemakkelijk online te bestellen: rustiek eikenhouten panelen van QATRINA. Bij QATRINA zit u goed, want met behulp van onze professionele machines maken wij uw bestelling exact op maat. Wij kunnen ze zelfs al voor u behandelen met een 2 componenten houtolie of lak: zo hoeft u er zelf niks meer aan te doen !

Ook voor extra bewerkingen bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt uw rustiek eikenhouten panelen door ons laten v.v. bijvoorbeeld ronde hoeken met een door uzelf aangegeven straal of een subtiele verjongde rand. Heeft u een speciale vorm in gedachten of moeten er sparingen worden aangebracht ? Het kan allemaal, dus bel of mail ons even.

Bestellen is supereenvoudig en kan vanuit uw luie stoel thuis online via onze website
Drie schitterende eikenkwaliteiten zijn mogelijk: u kunt naast rustiek eiken ook nog foutvrij en licht rustiek eiken panelen bij ons bestellen. Buiten onze website om leveren wij op aanvraag ook panelen van gestoomd beukenhout, ongestoomd kersenhout en notenhout.
U zoekt een andere houtsoort ? Kijk dan bij onze overige leverbare houtsoorten of neem contact met ons op. Deze moeten wij voor u aanvragen.

Vol massief eiken panelen voor een interessante prijs

Bij ons krijgt u uitsluitend het allermooiste eikenhout: wij werken namelijk met Slavonisch eiken. Het hout wordt voor ons op kleur en structuur geselecteerd in Oost Europa. Slavonisch eikenhout staat bekend om zijn mooie lichte kleur en egale tekening. Het hout is bovendien gegarandeerd FSC gecertificeerd.
U kunt bij ons panelen in vingerlas, in doorgaande lamellen en in schitterend kopshout bestellen. Doorgaande lamellen leveren wij online tot een lengte van maximaal 3 meter. Langere panelen op aanvraag.

Eiken fineer: het nieuwe massief

Eiken fineer wordt ook wel het nieuwe massief genoemd en is sinds kort ook bij ons op maat verkrijgbaar. Een superkwaliteit voor een interessante prijs ! Eiken fineer leveren wij in foutvrij en in licht rustiek. Kijk voor de mogelijkheden bij onze categorie eikenfineer.

 

 

 

rustiek eikenhouten panelen

Voor u op voorraad in ons magazijn: houten panelen in standaardafmetingen

Tegen kostprijs binnen een paar dagen bij u thuis afgeleverd: onze voorraad standaardpanelen. Vandaag besteld is met een aantal dagen aan het werk kunnen ! Klik dus snel hier en laat u verrassen !

 

Bent u geïnteresseerd in onze rustiek eikenhouten panelen ?