rustiek eikenhout

rustiek eikenhout

Sfeervol massief rustiek eikenhout bestellen ? Dat kan online bij QATRINA !

Robuust en sfeervol rustiek eikenhout exact op maat voor u gemaakt ? Bestel het gewoon voordelig online bij QATRINA !  Alles tot op de mm. nauwkeurig voor u gemaakt: u kunt dus direct met uw klus beginnen !

Voor betaalbaar maatwerk moet u bij QATRINA zijn: vierkant, rechthoekig, rond, ovaal, ellips of een door u zelf bedachte vorm ? Allemaal geen probleem, want met behulp van onze moderne freesapparatuur kunnen wij het gewoon op maat voor u maken.
Mocht u dus iets heel aparts in gedachten hebben, bel of mail ons dan even: Team QATRINA helpt u graag verder.

Prachtig massief rustiek eikenhout in de afmetingen die u nodig heeft. Wist u dat u bij ons ook terecht kunt voor foutvrij en licht rustiek eikenhout ? In onze online webwinkel bestelt u het heel eenvoudig zelf op maat. U kunt bij ons onbehandeld eikenhout bestellen, maar kant en klaar afgewerkt met een professionele twee componenten houtolie kan eventueel ook.

Buiten de webwinkel om leveren wij voor de liefhebber evt. ook andere houtsoorten: kijk hiervoor even bij onze overige houtsoorten op de website of neem contact met ons op, dan vragen wij dit voor u aan.

Slavonisch eiken

Slavonisch eiken: de allermooiste eikensoort die er is. Stuk voor stuk FSC gecertificeerd, duurzaam geproduceerd en verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen. Wij leveren in doorgaande lamel, in vingerlas en in schitterend kopshout. Voor mooi en betaalbaar hout moet u bij QATRINA zijn !

Uw klus vraagt om langere lengtes dan 3 meter ? Contacteer ons dan even voor de mogelijkheden op dat moment.

Een betaalbaar houtproduct met de uitstraling van massief hout: dik eiken fineer op maat

De uitstraling van massief hout maar minder betalen ? Dan is ons dik eiken fineer wellicht wat voor u. Neem een kijkje op onze website voor de mogelijkheden, maar even bellen of mailen kan natuurlijk ook: wij helpen u graag.

 

 

 

rustiek eikenhout

U heeft ze binnen een paar dagen in huis: voorraad standaardpanelen in eiken- en notenhout

Wij kunnen ze direct vanuit ons magazijn bij u afleveren: noten en eiken panelen in verschillende standaardmaten en diktes. Vandaag bestelt is met een paar dagen aan uw klus beginnen ! Nieuwsgierig ? Ga dan snel naar onze categorie standaardpanelen uit voorraad.

 

Bent u geïnteresseerd in ons rustiek eikenhout ?