rustiek eiken

rustiek eiken

Rustiek eiken op maat gemaakt in bijna elke gewenste afmeting en vorm

Rustiek eiken bestelt u eenvoudig online bij QATRINA. Bij ons kunt u geen fineer bestellen: wij leveren uitsluitend massief hout.
Wij maken panelen en tafelbladen op maat, tot op de millimeter nauwkeurig. Standaardafmetingen doen wij niet aan.

Bij QATRINA bestelt u gemakkelijk ronde, vierkante, rechthoekige, ovale en ellipsvormige houten panelen op maat. Bijna iedere gewenste afmeting is mogelijk. Onze leveranciers hebben de beschikking over de meest recente houtbewerkingsmachines, waarmee ook hele ingewikkelde vormen gemaakt kunnen worden.
Meer informatie ? neem dan even contact met ons op.

Ons rustiek eiken bestelt u direct online via de website. In onze online webwinkel vindt u ook schitterend foutvrij/noestvrij eiken en licht rustiek eiken op maat.
Daarnaast leveren wij ook nog veel andere houtsoorten. Kijk daarvoor even op onze website.

Alleen de beste kwaliteit, duurzame productie, betaalbare prijzen, en allemaal FSC gekeurd.

De panelen zijn te bestellen in doorgaande lamellen en in vingerlas. Wij leveren tot maximaal 40 mm. dik massief hout, te bestellen in meerdere diktes. Andere diktes op aanvraag.

 

 

 

rustiek eiken

Rustiek eiken

Verschillende uitvoeringen in eiken, maar ook veel andere houtsoorten: QATRINA levert het allemaal op maat

In onze webshop bestelt u eenvoudig eiken panelen in doorgaande lamellen, in vingerlas en zelfs in kopshout. Doorgaande lamel en vingerlas is online tot een maximale lengte van 3 meter, en een maximale breedte van 1,2 meter te bestellen. Kopshout is online tot een maximale lengte van 2,4 meter, en een maximale breedte van 1,2 meter leverbaar.

Op aanvraag leveren wij dat alles ook (veel) langer en breder: vingerlas en kopshout is zelfs leverbaar tot een lengte van zeven meter.
Houten panelen in doorgaande lamel langer dan ongeveer 3,5 meter zijn moeilijk te vinden, en niet altijd te bestellen. Neem in dat geval even contact met ons op, want soms kunnen wij u toch verder helpen.

Een breed scala aan mogelijkheden: foutvrij eiken, licht rustiek eiken, rustiek eiken, en ook nog andere houtsoorten: bij QATRINA kunt u het allemaal op maat bestellen !
Neem gerust even een kijkje op onze website, of neem contact met ons op per mail of telefoon.

 

Bent u geïnteresseerd in ons rustiek eiken ?