rustiek eiken werkblad

rustiek eiken

Een prachtig rustiek eiken werkblad op maat voor u gemaakt door QATRINA 

Een rustiek eiken werkblad bestelt u gemakkelijk vanuit uw luie stoel online bij QATRINA. Wij maken massief houten panelen, tafelbladen en werkbladen op maat, tot op de mm. nauwkeurig. Wij leveren alleen massief hout, en geen fineer.

Bestel eenvoudig uw ronde, vierkante, rechthoekige, ovale of ellipsvormige werkblad op maat. Bij QATRINA is zo goed als elke afmeting mogelijk.
Onze leveranciers hebben de beschikking over geavanceerde computergestuurde machines, zodat zij ook de meest moeilijke vormen kunnen maken. Mocht u hieromtrent meer informatie wensen, neem dan even contact met ons op. Wij zijn tijdens kantooruren bereikbaar per telefoon, maar natuurlijk ook altijd per mail.

Een mooi rustiek eiken werkblad bestelt u heel voordelig en eenvoudig helemaal zelf online in onze webwinkel. Daarnaast leveren wij ook foutvrij/noestvrij eiken en licht rustiek eiken online. Natuurlijk ook allemaal op maat gemaakt.
Ook voor andere houtsoorten dan eiken bent u bij QATRINA aan het juiste adres: kijk hiervoor even op onze website. Wij hebben daar de mogelijkheden voor u op een rijtje gezet.

Uitsluitend het allerbeste hout, een gegarandeerd duurzame productie, betaalbare prijzen, en FSC gekeurd. Bij QATRINA heel normaal.

U kunt bij ons een massief houten werkblad bestellen in doorgaande lamellen, maar ook in vingerlas uitvoering. Wij leveren ons massief hout tot een maximale dikte van 40 mm. in verschillende diktes. Andere diktes zijn verkrijgbaar op aanvraag.

 

 

 

rustiek eiken werkblad

Rustiek eiken

Mooi Slavonisch eiken, maar ook andere houtsoorten: QATRINA levert het gewoon allemaal op maat

Bestel eenvoudig zelf online uw massief eiken werkblad in doorgaande lamellen of in vingerlas.
Doorgaande lamel en vingerlas leveren wij online tot een maximale lengte van 3 meter, en een maximale breedte van 1,2 meter.

Langer en breder is geen probleem, maar dat leveren wij op aanvraag. Houten werkbladen in vingerlas zijn bij ons te bestellen tot wel zeven meter lang. Houten werkbladen in doorgaande lamel langer dan 3,5 meter, zijn niet altijd leverbaar. Neem in dat geval voor de zekerheid toch even contact met ons op, want vaak kunnen wij u wel verder helpen.

QATRINA staat voor een ruime keuze: foutvrij, licht rustiek en rustiek eiken, en ook nog veel andere houtsoorten: bestel het eenvoudig en voordelig op maat bij QATRINA !
Kijkt u gerust eens op onze website, of neem contact met ons op. Wij helpen u graag.

QATRINA, omdat wij staan voor service en kwaliteit

 

Bent u geïnteresseerd in een rustiek eiken werkblad ?