rustiek eiken vensterbank

rustiek eiken vensterbank

U bent op zoek naar een rustiek eiken vensterbank ? QATRINA maakt ze op maat ! 

Ondanks dat de prijzen voor een rustiek eiken vensterbank de laatste tijd zijn gestegen, zien wij nog steeds kans onze vensterbanken voor scherpe prijzen aan te bieden, omdat wij al geruime tijd samenwerken met voordelige producenten in het buitenland. Een massief rustiek eiken vensterbank bestelt u dus gewoon voordelig online bij QATRINA. Bestellen is een fluitje van een cent: ons bestelsysteem berekent razendsnel de prijs van het product voor u uit. Hoogwaardige producten, lage prijzen, een gegarandeerd milieuvriendelijke productie, en daarom tevens FSC gekeurd.

Prachtige rustiek eiken vensterbanken kunt u bij QATRINA in zo goed als iedere gewenste afmeting bestellen. Vanuit onze online webwinkel leveren wij schitterend massief Slavonisch eiken in drie kwaliteiten: in foutvrij, in licht rustiek en in rustiek eiken. Vensterbanken in andere houtsoorten zijn mogelijk op aanvraag. Klikt u s.v.p. hier voor een overzicht van onze overige leverbare houtsoorten, en neem vervolgens even contact met ons op.

Onze eiken vensterbanken zijn leverbaar in twee uitvoeringen: in vingerlas en in doorgaande lamel. Wij leveren ons hout standaard in 20, 25, 30 of 40 mm. dik massief. Op aanvraag kunt u bij ons terecht voor tussenliggende diktes.

 

 

 

rustiek eiken vensterbank

Rustiek eiken, doorgaande lamel

 

Vol massief rustiek eiken vensterbanken, exact op maat voor u gemaakt

Waarom zou u zelf gaan zagen en schuren, terwijl wij over de meest geavanceerde machines hiervoor beschikken ? Bestel ze dus gewoon gemakkelijk online !
In doorgaande lamel en in vingerlas leveren wij online tot een maximale lengte van 3 meter, en een maximale breedte van 1,2 meter. Langere vensterbanken of vensterbanken gemaakt in een andere houtsoort zijn mogelijk op aanvraag. Bel of mail ons hiervoor even.

Slavonisch eiken vensterbanken op maat gemaakt in drie houtkwaliteiten: in foutvrij eiken, in licht rustiek eiken en in rustiek eiken, maar ook massief houten vensterbanken in een andere houtsoort zijn mogelijk. Neem gerust even contact met ons op, en laat u verrassen door de vele mogelijkheden.

 

Bent u geïnteresseerd in een rustiek eiken vensterbank ?