rustiek eiken tafelblad op maat

rustiek eiken

Een prachtig rustiek eiken tafelblad op maat voor u gemaakt door QATRINA 

U wilt een mooi rustiek eiken tafelblad op maat bestellen ? Bestel het dan zeer voordelig en heel gemakkelijk online bij QATRINA ! Wij leveren houten panelen, tafelbladen, werkbladen en keukenbladen helemaal op maat, tot op de millimeter nauwkeurig. Wij leveren alleen massief hout en geen fineer.

Een rond, vierkant, rechthoekig, ovaal of ellipsvormig tafelblad op maat: alles is mogelijk, in de door u gewenste afmeting.
Met behulp van geavanceerde houtbewerkingsmachines maken wij de meest moeilijke en ingewikkelde vormen. Neem voor de diverse mogelijkheden gerust even contact met ons op, en laat u verrassen door QATRINA.

Een fraai rustiek eiken tafelblad op maat bestelt u bij ons gemakkelijk online. Naast rustiek eiken leveren wij ook foutvrij/noestvrij eiken en licht rustiek eiken, maar ook voor andere houtsoorten kunt u bij QATRINA terecht: kijk hiervoor even op onze website. Daar hebben wij de beschikbare houtsoorten voor u op een rijtje gezet.

Uitsluitend de beste kwaliteit, een gegarandeerd milieuvriendelijke productie, lage prijzen, en uiteraard FSC gekeurd. Allemaal standaard bij QATRINA.

U kunt uw tafelblad bij ons bestellen in doorgaande lamellen, maar ook in de populaire vingerlas uitvoering. Wij leveren ons hout tot maximaal 40 mm. dik massief. Standaard In meerdere diktes, maar ook tussenliggende diktes zijn (op aanvraag) te bestellen.

 

 

 

rustiek eiken tafelblad op maat

Rustiek eiken

Prachtig Slavonisch eikenhout, maar ook andere houtsoorten: bestel het eenvoudig op maat bij QATRINA !

Bestel gemakkelijk en voordelig zelf uw massief eiken tafelblad in doorgaande lamellen of in vingerlas uitvoering.
Doorgaande lamel en vingerlas leveren wij online tot maximaal 3 meter lang, en maximaal 1,2 meter breedLanger en breder is mogelijk op aanvraag.

Tafelbladen in vingerlas uitvoering kunt u bij ons bestellen tot maximaal zeven meter lang. Tafelbladen in doorgaande lamellen uitvoering langer dan 3,5 meter, zijn niet het hele jaar door verkrijgbaar. Neemt u hiervoor voor de zekerheid even contact met ons op, want vaak kunnen wij u wel helpen.

Maximale keuze in hout: foutvrij, licht rustiek en rustiek eiken, maar ook andere houtsoorten: bij QATRINA bestel je het gemakkelijk en voordelig op maat !

 

Bent u geïnteresseerd in een rustiek eiken tafelblad op maat ?