rustiek eiken tabletten op maat

rustiek eiken tabletten op maat

Sfeervolle rustiek eiken tabletten op maat bestelt u gemakkelijk online bij QATRINA

Massief rustiek eiken tabletten op maat bestelt u heel gemakkelijk vanaf uw eigen bank thuis. Rustiek eiken tabletten exact op maat gemaakt, tot op de millimeter nauwkeurig, want standaardmaten kennen wij niet.

Zo goed als elke vorm is mogelijk, want wij leveren eiken tabletten op maat in rond, vierkant, rechthoekig, ovaal en ellipsvormig. Onze vaste leveranciers werken uitsluitend met de beste houtbewerkingsmachines, waardoor wij ook heel moeilijke vormen voor u kunnen maken. Heeft u dus een dergelijke vorm in gedachten, neem dan contact met ons op.

Prachtige unieke rustiek eiken tabletten op maat kunt u eenvoudig zelf in onze webwinkel bestellen. Hier treft u tevens onze overige eikenhout kwaliteiten, want naast rustiek eiken, leveren wij ook foutvrij/noestvrij eiken en licht rustiek eiken. Natuurlijk ook allemaal op maat voor u gemaakt. Daarnaast leveren wij ook veel andere houtsoorten buiten de website om, op aanvraag. Neem voor onze overige houtsoorten even een kijkje op onze website. QATRINA: voor het mooiste hout, betaalbare prijzen, een gegarandeerd duurzame productie, en stuk voor stuk FSC gekeurd.

U bestelt rustiek eiken tabletten bij ons in vingerlas of in doorgaande lamellen. Verkrijgbaar tot en met 40 mm. dik, in vier verschillende standaarddiktes te bestellen. Overige diktes op aanvraag.

Maatwerk kost tijd. Dat zult u begrijpen. Heeft u weinig tijd ? Kijk dan ook even bij onze ‘voorraadpanelen‘, want deze zijn heel snel leverbaar.

 

 

 

rustiek eiken tabletten op maat

Rustiek eiken

Prachtig eiken, maar ook andere houtsoorten: QATRINA levert het gewoon op maat !

Bestel eenvoudig uw eiken tabletten op maat in doorgaande lamel of in vingerlas. Doorgaande lamel en vingerlas is online tot en met een lengte van 3 meter, en een breedte van 1,2 meter verkrijgbaar. Op aanvraag leveren wij ook veel langer en breder: tabletten in vingerlas zijn mogelijk tot wel zeven meter lang. Tabletten in doorgaande lamellen langer dan 3,5 meter zijn niet het hele jaar door leverbaar. Neem hiervoor even contact met ons op voor de mogelijkheden.

Foutvrij/noestvrij eiken, licht rustiek eiken en rustiek eiken, maar ook heel veel andere houtsoorten: QATRINA levert het allemaal op maat ! 

 

Bent u geïnteresseerd in onze rustiek eiken tabletten op maat ?