rustiek eiken tablet op maat

rustiek eiken tablet op maat

Een sfeervol rustiek eiken tablet op maat ? Bestel het voordelig online bij QATRINA !

Een prachtig robuust ogend rustiek eiken tablet op maat nodig ? Dan zit u helemaal goed bij QATRINA ! Wij leveren massief houten tabletten in zo goed als iedere denkbare vorm. Neem dus direct even contact met ons op indien u een speciale vorm wilt laten maken. Voor een rustiek eiken tablet op maat zijn ontelbaar veel toepassingen denkbaar: zo maakt u er bijv. uw eigen meubels van, maar is het ook gewoon te gebruiken als mooi bureaublad, werkblad, of als nieuw blad voor in de keuken. Onze massief eiken tabletten worden gemaakt van Slavonisch eiken. Het hiervoor gebruikte hout is allemaal milieuvriendelijk geproduceerd en FSC gekeurd.

Online leveren wij eiken tabletten in kwastvrije/foutvrije, licht rustieke en rustieke kwaliteit. Houten tabletten in een andere houtsoort dan Slavonisch eiken zijn op aanvraag leverbaar. Kijk voor de mogelijkheden even bij onze categorie ‘andere houtsoorten’ op de website: klik hier. Onze tabletten zijn te bestellen in een fraaie doorgaande lamellen uitvoering en in een meer levendige vingerlas uitvoering. Beide leveren wij tot en met een dikte van maximaal 40 mm. in vier gangbare diktes: te weten 20, 25, 30 en 40 mm. Neem contact met ons op voor andere diktes.

Praktisch niemand kan het leveren, maar bij ons bestelt u het gewoon op maat: kopshout. Online te bestellen in 60 mm. dik eiken, maar een andere houtsoort en/of dikker is evt. ook mogelijk op aanvraag. Kopshout kunnen wij leveren tot en met 120 mm. dik. Nieuwsgierig geworden ? Klik dan hier voor onze categorie ‘kopshout’.

U zult begrijpen dat op maat maken wat tijd kost. Snel tabletten nodig en handig genoeg om ze zelf op maat te zagen ? Neem dan even een kijkje bij onze categorie voorraadpanelen want deze kunnen wij razendsnel bij u afleveren.

 

 

 

rustiek eiken tablet op maat

Rustiek eiken tablet op maat (doorgaande lamellen)

 

Robuuste tabletten op maat gemaakt

Sfeervolle robuuste houten tabletten bestelt u voordelig online bij QATRINA. Alles tot op de millimeter nauwkeurig op maat voor u gemaakt in zo goed als elke vorm en afmeting. In onze webshop kunt u vierkante en rechthoekige eiken tabletten in kwastvrije/foutvrije, licht rustieke en rustieke kwaliteit bestellen, maar kijk ook eens bij ons kopshout: exclusief verkrijgbaar bij QATRINA !

Voor ingewikkelde/afwijkende vormen en (hele) grote tabletten kunt u het beste even contact met ons op te nemen.

 

Bent u geïnteresseerd in een rustiek eiken tablet op maat ?