rustiek eiken paneel

rustiek eiken

Een rustiek eiken paneel op maat gemaakt, in bijna iedere gewenste afmeting en vorm

Een prachtig rustiek eiken paneel bestelt u heel gemakkelijk online bij QATRINA. Wij leveren alleen massief hout, en geen fineer.
Wij maken massief houten panelen en tafelbladen op maat, tot op de millimeter nauwkeurig. Praktisch iedere vorm is mogelijk.

Bij ons bestelt u eenvoudig ronde, vierkante, rechthoekige, ovale en ellipsvormige panelen op maat. Bijna iedere afmeting is mogelijk. Onze leveranciers werken met geavanceerde houtbewerkingsmachines, zodoende zijn ook hele moeilijke vormen gewoon te maken. Meer informatie ? Neem dan contact met ons op per telefoon of mail.

Een rustiek eiken paneel bestelt u simpel online in onze webshop. Hier treft u ook ons mooie foutvrij/noestvrij eiken en licht rustiek eiken op maat.
Daarnaast kunt u bij ons ook nog veel andere houtsoorten bestellen. Kijk hiervoor even naar het overzicht op onze website.

Hoogwaardige kwaliteit, een duurzame productie, betaalbare prijzen, en FSC gekeurd.

Wij leveren de panelen in doorgaande lamellen en in vingerlas, tot een maximale dikte van 40 mm. massief. Standaard in verschillende diktes. Tussenliggende diktes leveren wij op aanvraag.

 

 

 

rustiek eiken

Rustiek eiken paneel

Prachtig massief eikenhout, maar ook andere houtsoorten: bij QATRINA bestelt u het allemaal op maat

Via onze webshop bestelt u gemakkelijk zelf eiken panelen in doorgaande lamellen, in vingerlas en in het zeer exclusieve kopshout.
Doorgaande lamel en vingerlas is bij QATRINA online tot een maximale lengte van 3 meter, en een maximale breedte van 1,2 meter leverbaar. Kopshout is online tot een maximale lengte van 2,4 meter, en een maximale breedte van 1,2 meter te bestellen.

Op aanvraag leveren wij echter ook langer en breder: vingerlas en kopshout is verkrijgbaar tot wel zeven meter lang.
Massief houten panelen in doorgaande lamel met een lengte van meer dan 3,5 meter, zijn moeilijk te vinden. Neem in dat geval voor de zekerheid toch even contact met ons op, want soms kunnen wij dit toch leveren.

Mogelijkheden te over: foutvrij eiken, licht rustiek eiken, rustiek eiken, en ook nog veel andere houtsoorten: QATRINA levert het allemaal op maat voor u !
Neem gerust even een kijkje op onze website, of neem contact met ons op per mail of telefoon. Laat u verrassen door de vele mogelijkheden.

 

Bent u geïnteresseerd in een rustiek eiken paneel ?