rustiek eiken paneel op maat

rustiek eiken

Een prachtig rustiek eiken paneel op maat, in bijna iedere gewenste afmeting en vorm te bestellen

Een rustiek eiken paneel op maat bestelt u simpel online bij QATRINA. Bij ons vindt u geen fineer, wij leveren uitsluitend massief houten panelen.
Alles op maat, tot op de millimeter nauwkeurig. Ongeveer iedere vorm is wel mogelijk.

Bestel eenvoudig en voordelig ronde, vierkante, rechthoekige, ovale en ellipsvormige panelen op maat. Onze leveranciers werken met de laatste houtbewerkingsmachines. Hiermee zijn ook de meest moeilijke en/of rare vormen te realiseren. Neem desgewenst even contact met ons op voor meer informatie.

Een fraai rustiek eiken paneel op maat bestelt u gemakkelijk zelf in onze webshop. Hier treft u ook ons foutvrij/noestvrij eiken en licht rustiek eiken. Uiteraard bestelt u dit ook gewoon op maat.
Verder leveren wij ook veel andere houtsoorten. Kijk even in het overzicht op onze website.

Hoogwaardige kwaliteit, een duurzame productie, betaalbare prijzen, en FSC gekeurd. Daar staat QATRINA voor.

De panelen zijn in doorgaande lamellen en in vingerlas te bestellen, tot een maximale dikte van 40 mm. massief. Standaard verkrijgbaar in verschillende diktes. Tussenliggende diktes leveren wij op aanvraag.

 

 

 

rustiek eiken

Rustiek eiken paneel op maat

Massief eikenhout, maar ook veel andere houtsoorten: bij QATRINA bestelt u alles op maat

Via ons bestelsysteem op onze website bestelt u heel eenvoudig zelf eiken panelen in doorgaande lamellen, in vingerlas en in exclusief kopshout.
Vingerlas en doorgaande lamel is online tot een maximale lengte van 3 meter, en een maximale breedte van 1,2 meter leverbaar. Kopshout is online tot een maximale lengte van 2,4 meter, en een maximale breedte van 1,2 meter te bestellen.

Buiten de website om, leveren wij echter ook veel langer en breder: vingerlas en kopshout is zelfs verkrijgbaar tot zeven meter lang.
Massieve panelen in doorgaande lamel met een lengte van meer dan 3,5 meter, zijn lastig te vinden. Neem dan voor de zekerheid toch even contact met ons op, want soms kunnen wij dit toch leveren.

Vele mogelijkheden: foutvrij eiken, licht rustiek eiken, rustiek eiken, en ook nog veel andere houtsoorten: QATRINA levert het allemaal op maat voor u, tot op de mm. nauwkeurig !
Neem eens een kijkje op onze website, of neem contact met ons op, en laat u verrassen door de vele mogelijkheden.

 

Bent u geïnteresseerd in een rustiek eiken paneel op maat ?